Přejít k hlavnímu obsahu

ESWC: Známe všechny semifinalisty

3. 11. 2012 | 15:17 Counter-Strike 2
ESWC 2012, první velký turnaj v Counter-Strike: Global Offensive právě probíhá. Dnes nám začíná skupina B.EDIT #2: Tak konečně známe oba postupující. V závěrečných zápasech si poradili VERYGAMES s fm.TOXIC 16:9 a v duelu o druhé postupové místo nakonec výkony hlavně qk-Mantise a Kirbyho posunulo do semifinále n!faculty - Anexis porazili skórem 16:10.
Výchozí obrázek

ESWC 2012, první velký turnaj v Counter-Strike: Global Offensive právě probíhá. Dnes nám začíná skupina B.

EDIT #2: Tak konečně známe oba postupující. V závěrečných zápasech si poradili VERYGAMES s fm.TOXIC 16:9 a v duelu o druhé postupové místo nakonec výkony hlavně qk-Mantise a Kirbyho posunulo do semifinále n!faculty - Anexis porazili skórem 16:10.

Semifinálové dvojice - NiP vs. n!faculty, VERYGAMES vs. Area51

EDIT #1: Poslední dva zápasy skupiny jsou před námi. Jedinou jistotou je zatím postup VERYGAMES, kteří na 99% postoupí z prvního místa. V posledním zápase je čekají fm.TOXIC, kteří mají zřejmě nejhorší pozici na teoretický postup. Museli by totiž nejen VG porazit, ale také uhrát dostatečný počet bodů při případném vítězství Anexis. Ti v posledním zápase remizovali s VG (přičemž ztratili náskok 15:9) a mají tak zřejmě největší šance na postup.

Tato dánská pětice se utká v druhém zápase proti n!faculty. Kdo v tomto zápase zvítězí, ten si zajistí postup. To všechno budou z povzdálí sledovat polští ESC Gaming, kteří bohužel v posledním zápase podlehli n!faculty a šance na postup tak nejsou v jejich rukou. Aby postoupili, museli být zvítězit VERYGAMES a hlavně duel mezi Anexis a n!faculty skončit nerozhodně.


Electronic Sports World Cup, turnaj očekávaný po celém světě. Konečně se mezi sebou poperou největší jména světa a toho se můžete dočkat již dnes! V pátek jste mohli zhlédnout celou skupinu A a také jeden zápas z Béčka, který se odehrál na main stage.

Vybrali jsme pro vás i dvojici nejzajímavějších zápasů dnešního dne.

Skupina B

Skupina B - ESWC 2012
#NázevZVRP+-B
1.{#Francie} VERYGAMES3
2
10+337
2.{#Německo} n!faculty4202-96
3.{#Polsko} ESC Gaming3202-86
4.{#Dánsko} Anexis3112-44
5.{#Velká británie} fm.TOXIC3103-123
 

První zápasy skupin už začaly před chvílí, Fragmasters si poradili s německými n!faculty a v zajímavém zápase podlehli Anexis polským ESC Gaming. Ve včerejším zápase na main stage si již poradili Anexis s fm.TOXIC, tudíž tyto dva týmy už mají půlku skupin za sebou. Kdo čeká na VERYGAMES, tak ti právě začali svůj první zápas - začalo totiž celé druhé kolo skupin.

Vybrané zápasy

Podle našeho nejlepšího vědomí a svědomí jsme pro vás vybrali dva nejzajímavější zápasy skupiny:

VERYGAMES16 : 02ESC Gaming
{#Belgie} Ex6TenZ
{#Francie} RpK
{#Francie} NBK
{#Francie} SmithZz
{#Francie} kennyS
dnes
12:00

Neo {#Polsko}
Loord {#Polsko}
Pasha {#Polsko}
kuben {#Polsko}
TaZ {#Polsko}

Mapa: de_nuke_ve; GOTV: 88.190.33.123:28021

 

VERYGAMES
15 : 15Anexis
{#Belgie} Ex6TenZ
{#Francie} RpK
{#Francie} NBK
{#Francie} SmithZz
{#Francie} kennyS
dnes
12:45
 cajunb {#Dánsko}
MSL {#Dánsko}
Pimp {#Dánsko}
ruggah {#Dánsko}
Nille {#Dánsko}
Mapa: de_inferno_se; GOTV: 88.190.33.123:28021

Oficiální stream


ESWC TV 6 | CSGO [EN] by ESWC

Zdroj: hltv.org
Štítky: eswc
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.