Přejít k hlavnímu obsahu

Guild Wars 2: Páteční souhrn 9.11.2012

9. 11. 2012 | 09:06
Další pátek je tady a s ním další souhrn informací z Guild Wars 2 PvP scény. Na následujících řádcích opět krátké shrnutí toho co nás v tomto týdnu potkalo a také na co se můžeme chystat v týdnu dalším. Tak jdeme na to.  CZ / SK scéna:  Začnem zvolna zápasy, které se odehráli na naší scéně. 
Výchozí obrázek

Další pátek je tady a s ním další souhrn informací z Guild Wars 2 PvP scény. Na následujících řádcích opět krátké shrnutí toho co nás v tomto týdnu potkalo a také na co se můžeme chystat v týdnu dalším. Tak jdeme na to. 

CZ / SK scéna: 

Začnem zvolna zápasy, které se odehráli na naší scéně. 

  • No Life [NoLf] se utkali s Team of Renegades [REN] na Legacy of Foefire. Tentokrát byl zápas pevně v držení [NoLf]. Konečné scóre 500:179 mluví za vše. Zápas je ke shlédnutí na streamu a začíná v 9minutě.
  • No Life [NoLf] se později potkali se Side of Evil [SoE] kde taktéž zvítězili 500:256
  • Do třetice se No Life [NoLf] utkali s Pilsner Urquell Guardians [PUG] a i zde zvítězili v poměru 500:304
  • V dalších zápasech se utkali Team of Renegades [REN] s guildou Lex Mortis [Lm]. V tomto zápase si Renegádi uhráli výhru. 
  • M O J O [MOJO] se také utkali s Team of Renegades [REN] v domluveném PAID turnaji. Na finálové mapě Battle of Kyhlo zvítězili [MOJO]

Tolik k zápasům guild a teď ještě krátce k zápasům jednotlivců. Ano mluvím tu o DUEL ARÉNĚ, kterou bude Guild-hall.cz organizovat již tuto neděli od 20:00. Bližší informace najdete v tomto článku

 

Žebříček podle Qualifying pointů:

Přesně tak. ArenaNet na svém fóru zveřejnil žebříček hráčů s nejvíce QP pointy. Pro informaci QP point dostane hráč vítězného týmu za výhru v PAID turnaji. Z našich hráčů se do žebříčku probojovali členové guildy [MOJO] se svými 6 QP. Celý žebříček pak můžete vidět zde

 

Zápasy týdne:


V týdnu se odehrálo i několik zajímavých zápasů proti EU guildám. V tomto ohledu měli krásně zahrané zápasy M O J O [MOJO], kteří dokázali na Legacy of Foefire porazit současnou Evropskou jedničku team Super Squad [SS]. Zápas můžete vidět na streamu - začíná ve 2hod 23 min záznamu. Další pěkný zápas od M O J O byl na Forest of Niflhel proti guildě [eS]. Na streamu tento zápas začíná v 9 minutě. 

Velmi zajímavý obrat zahráli i Team of Renegades na Legacy of Foefire proti guildě Royal Legion. Na streamu uvidíte tento zápas v čase 1h 22min.