Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěžte s CZC.CZ a NVIDIA o GTX 660 Ti

1. 7. 2013 | 19:52 Všechny hry
CZC.CZ a NVIDIA startují soutěž s tématem "mé grafické dílo s NVIDIÍ", ve které se hraje o hlavní cenu v podobě grafické karty GTX 660 Ti od EVGA. 
Výchozí obrázek

CZC.CZ a NVIDIA startují soutěž s tématem "mé grafické dílo s NVIDIÍ", ve které se hraje o hlavní cenu v podobě grafické karty GTX 660 Ti od EVGA.

 

„Probuďte v sobě grafika a vyhrajte novou grafickou kartu EVGA GeForce® GTX 660 Ti!“, právě tak se nazývá nová soutěž, kterou odstartoval e-shop CZC.CZ v kooperaci se společností NVIDIA.

Chcete vyhrát novou grafickou kartu, protože už jste dlouho přemýšleli o upgradu, nebo vám jednoduše dosluhuje stará? Pak se musíte řídit vcelku jednoduchými pravidly:

Soutěž spočívá ve vložení co nejzajímavější vlastní fotografie na téma „mé grafické dílo s NVIDIÍ“. Fotografie může vyobrazovat reálné prostředí, předmět či osobu, stejně tak může zobrazovat kreslené či malované dílo. Podmínkou je použití jakéhokoliv grafického prvku z loga NVIDIA – barvy, tvaru loga, fontu písma apod. Zároveň musí být prokazatelné autorství fotografie i foceného objektu. Nahraná fotografie nesmí být digitálně upravována.

Kompletní pravidla naleznete na stránce soutěže

Co můžete vyhrát?

Hlavní cenou v soutěži je - jak už je zmíněno - grafická karta EVGA GeForce® GTX 660 Ti, která se pyšní následujícími specifikacemi:  Frekvence čipu 915 MHz (Boost Clock 980 MHz), 2GB GDDR5 paměti s frekvencí 6008 MHz efektivně, 192bitové rozhraní, 1344 stream procesorů, podpora DirectX 11, NVIDIA SLI, 3D Vision, CUDA, PhysX, GPU Boost, Adaptive Vertical Sync, 2x DVI, HDMI, Display Port, PCI-E 3.0 x16 rozhraní.

Pokud ale nedosáhnete na hlavní cenu, stále můžete vyhrát dárkový balíček NVIDIA a CZC.CZ za druhé až páté místo v soutěži. Tak na co ještě čekáte?