Přejít k hlavnímu obsahu

Ex-Storm Games Clan vyměňují dva hráče

25. 3. 2014 | 22:57 League of Legends
Známý česko-slovenský tým Storm Games Clan po odchodu ze své organizace vyměňuje dva hráče ve své sestavě.Tým Ex-Storm Games Clan se v posledních týdnech na české scéně příliš moc neangažoval nebo spíše nebyl tolik vidět jako jiné týmy. Jako nedávný úspěch by se dal považovat postup do ligy na ESL o velké prizemoney, kam se hráči SGC kvalifikovali jako jeden z šesti českých celků. Jako největší úspěch poslední kompletní pětky se dá jasně označit účast na DreamHacku.
Výchozí obrázek

Známý česko-slovenský tým Storm Games Clan po odchodu ze své organizace vyměňuje dva hráče ve své sestavě.

Tým Ex-Storm Games Clan se v posledních týdnech na české scéně příliš moc neangažoval nebo spíše nebyl tolik vidět jako jiné týmy. Jako nedávný úspěch by se dal považovat postup do ligy na ESL o velké prizemoney, kam se hráči SGC kvalifikovali jako jeden z šesti českých celků. Jako největší úspěch poslední kompletní pětky se dá jasně označit účast na DreamHacku.

Nyní ovšem přichází kromě odchodu od organizace i změna v sestavě. S týmem se bohužel loučí hned dva hráči a to konkrétně topař a jungler, Cavalier a GladIQ. Místo nich přichází do týmu dva neméně známí hráči a dle mého názoru, pokud bude v týmu fungovat teamwork na výbornou a celá pětka se sehraje, na tuzemské scéně tenhle tým nebude mít konkurenci.

0

Se starou sestavou se SGC podařilo dostat se na DreamHack. Má nová pětice šanci i někam výš, třeba i do LCS?

A kdo že tedy sestavu doplňuje? Na topu to bude hráč s výbornými mechanikami Michal 'odstranovac' Duchoň, který naposledy působil u FrozenRiders, kde nahrazoval Herdyna před rozpadem týmu. Do jungle poté míří další hráče, který dříve dlouho působil pod Herdynem u eSuby, a to známý troll české scény Michal 'Gornagal' Fiebich, který se po delší době tryhardu pouze v soloQ rozhodl hrát naplno i v domácím týmu.

Nynější sestava Storm Games Clan:

{#Slovenská Republika} Michal 'odstranovac' Duchoň - Top Laner
{#Česká Republika} Michal 'Gornagal' Fiebich - Jungler
{#Slovenská Republika} Vladimír 'Miah' Ďurčík - Mid Laner
{#Česká Republika} Václav 'WorstAdcWest' Šrajer - Marksman
{#Česká Republika} Matouš 'LooLaa' Gibl - Support

Zdroj: Facebook stránka Gornagala

Štítky: Storm Games Clan
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.