Přejít k hlavnímu obsahu

LanCraft Autumn 2014

V září letošního roku se uskuteční záverečný, ale o to více očekávaný LanCraft Autumn 2014. Ve svých prostorách totiž uvítá nejpopulárnější střílečky u náš, Counter-Stirke:Go, neuvěřitelně populární moba hru League of Legends a v oblibě raketově vzrůstající karetní hru HearthStone.
Výchozí obrázek

V září letošního roku se uskuteční záverečný, ale o to více očekávaný LanCraft Autumn 2014. Ve svých prostorách totiž uvítá nejpopulárnější střílečky u náš, Counter-Stirke:Go, neuvěřitelně populární moba hru League of Legends a v oblibě raketově vzrůstající karetní hru HearthStone.

LanCraft Autumn 2014

Po roční přestávce tedy bude LanCraft opět hostit CS:GO, kterému se v minulém roce musel bohužel vyhnout. Pokud vezmeme v potaz popularitu všech 3 her, můžeme s naprostou jistotou říci, že poslední LanCraft roku 2014 bude stát za to!

Pokud chcete být o novinkách však informovaní, sledujte FaceBook Event, který jsme pro tento LanCraft založili.

220 míst pro BYOC

Už nyní je nám jasné, že míst na tento LanCraft nebude dostatek. Celá BYOC aréna bude mít 220 míst, které budou rozděleny následovně:

  • 60 míst pro Counter-Strike: Global Offeensive (12 týmů)
  • 60 míst pro League of Legends (12 týmů)
  • 60 míst pro HearthStone
Registrace na LanCraft Autumn 2014 již běží. Podle rychlosti, s jakou se místa v té které hře zaplní, bude uvolněno zbylých 40 míst pro hru, která je bude nejvíce potřebovat.
Vyjímku v počtu slotů představuje Hearthstone, který je již nyní možné hrát na tabletech a my již nyní usilovně pracujeme na spřístupnění této možnosti hráčům na LanCraftu.

BYOC aréna

MČR kvalifikace

Jak bylo oznámeno v předešlých novinkách, na LC Autumn 2014 se uskuteční finální kvalifikace ve 3 hrách na MČR 2014

  • League of Legends
  • HearthStone
  • StarCraft 2
Všechny uvedené přivítají nejlepší hráče jednotlivých MČR žebříčků, kteří se utkají vždy o 2 postupová místa na finále.

Výhry na LanCraftu

Jak je již tradicí, v jednotlivých hlavních turnajích budou moci hráči a týmy soutěžit nejen o věcné ceny, ale i finanční hotovost. Věcné ceny budou tvořit produkty a dárky od partnerů LanCraftu. O přesné podobě se všas dovíte v novinkách, které budeme postupně zveřejňovat.

Už teď ale jsou domluvené ceny v hodnotě kolem 60.000 Kč. V hlavních turnajích LanCraftu se také samozřejmě bude hrát o body do MČR žebříčku, které konkrétně v LoLku a Hearthstonu budou posledními, které bude možné pro postup na letošní MČR získat.

eSuba vítězí

Volnočasové aktivity

Asi nikdo, kdo byl někdy na LanCraftu, nemůže říci, že by se nudil. Na každý LC se snažíme připravit co nejvíce možností zábavy, aby si na své přišli jak hráči, tak diváci. Prostě všichni návštěvníci LanCraftu. 

Už teď se můžete těšit na oblíbení SkillZone koutek s počítači a konzolemi, který se oproti minulému roku těší velkému rozšíření a ve kterém neúnavný Ug4tor se svým týmem bude připravovat zábavu v nepřetržitém nonstop programu, samozřejmě na veliké množství doprovodných turnajů v podporovaných hrách, ale i hrách jiných, které budou připraveny na promo koutcích pašich partnerů. 
Zapomenout ale nemohu na večerní grilovačky, nevyčerpatelné zásoby piva, usměvané holky za barem a spoustu a spoustu dalšího.

Posezení na LanCraftu


REGISTRACE NA LANCRAFT AUTUMN 2014

Je toho hodně, co nás čeká a co ještě nebylo oznámeno. Spolu s celým admin týmem se už teď těšíme, na další nezapomenutelnou LAN párty, kterou spolu s vámi vybudujeme.

Teď už ale na nic nečekejte a registrujte se, dokud je ještě kam :).