Přejít k hlavnímu obsahu

Vytuněné PC nejsou výsadou pouze hráčů počítačových her

3. 9. 2014 | 10:02 Poker
Všechno to vypadá tak pěkně…Všichni hráči počítačových her by nejraději, aby každá nová hra běžela s nejlepší možnou grafikou a stále byla plynulá. Proto si kupují drahé sestavy, na kterých hry vypadají parádně. Samozřejmě, kdo nejlepší grafiku nepotřebuje, ten se spokojí i s nedokonalým vzhledem.
Výchozí obrázek

Všechno to vypadá tak pěkně…

Všichni hráči počítačových her by nejraději, aby každá nová hra běžela s nejlepší možnou grafikou a stále byla plynulá. Proto si kupují drahé sestavy, na kterých hry vypadají parádně. Samozřejmě, kdo nejlepší grafiku nepotřebuje, ten se spokojí i s nedokonalým vzhledem.

Velice podobné je to s hraním pokeru online. Naprosto v pohodě lze hrát i na levném počítači. Funkčně je vše v pořádku, ale požitek ze hry je s nadupanou mašinou o dost jiný. Můžeme hrát na mnoha stolech bez sekání, a i když poker zrovna nehrajeme, tak se můžeme počítačem chlubit kamarádům. Pokud již tedy máte doma parádní herní sestavu, rozhodně se nemusíte bát, že by trpěla nedostatkem vytíženosti jen proto, že se bude starat o hru, která se dá hrát i u piva s balíčkem karet.

Vyzkoušejte si hru na internetu a zahrajte si zadarmo turnaj o 500 000$

Chcete si vyzkoušet hraní pokeru na internetu? Ideální hernou je například evropská herna Party Poker, která svým návštěvníkům nabízí vstupní bonus 500$ a možnost vyzkoušet si hraní jen tak zadarmo.

Kromě toho pro své hráče připravuje pravidelně skvělé promoakce, ve kterých si hráči mohou přijít navíc na tisíce korun jen tím, že na herně budou hrát. Například hráči z České a Slovenské mají v září jedinečnou příležitost, zahrát si zdarma turnaj o 500 000$!

Navíc pokud si chcete pokerem opravdu vydělávat, kvalitní hardware rozhodně k výdělečnosti pomůže, a rozhodně také zachrání nervy, když několikrát za den neuvidíme modrou obrazovku smrti.

Krom samotného pokeru je možnost využívat pomocný software pro poker, který je buď zcela zdarma, nebo za velice lidovou cenu, který hru usnadňuje pomocí skriptů. Nemusíme tak klikat zbytečně moc a některé procesy jsou prostě jednodušší.

Jak to při hraní může vypadat?

Protože obraz je v tomto případě hodnotnější, než jakýkoliv text, následuje jen přehlídka několika pěkných sestav známých i neznámých hráčů:

Jak jste na tom s počítačovými sestavami vy? Pochlubte se!

Naučte se hrát poker a vyhrávat na Poker-Arena.cz

Poker-Arena.cz je největší pokerový portál v Čechách a na Slovensku. Návštěvníci se zde mohou těšit každý den na novinky a zajímavosti ze světa pokeru, pokerová videa v češtině a strategické články.

Naučte se hrát poker a vyhrávat a zapojte se do největší pokerové komunity českých a slovenských hráčů!