Přejít k hlavnímu obsahu

Majestic Lions představují novou CS:GO sekci

25. 9. 2015 | 19:49 Counter-Strike 2
Scéna zažívá po útlumu v létě opět otřesy. Někde v negativním smyslu, jinde v tom pozitivním. Někde se spekuluje o odchodu sekcí, ale tohle je opačný případ, protože Majestic Lions posilují a jména na soupisce vás opravdu překvapí. Vedení organizace to uvedlo na svém facebookovém profilu a jména, která do uskupení přicházejí, nejsou vůbec špatná, ba naopak - řada z vás nové hráče moc dobře zná, protože si své jméno na scéně již dokázali udělat. 
Výchozí obrázek

Scéna zažívá po útlumu v létě opět otřesy. Někde v negativním smyslu, jinde v tom pozitivním. Někde se spekuluje o odchodu sekcí, ale tohle je opačný případ, protože Majestic Lions posilují a jména na soupisce vás opravdu překvapí. 

Vedení organizace to uvedlo na svém facebookovém profilu a jména, která do uskupení přicházejí, nejsou vůbec špatná, ba naopak - řada z vás nové hráče moc dobře zná, protože si své jméno na scéně již dokázali udělat. 

Upřímně, Majestic Lions působí na scéně delší dobu, ovšem jméno velké jako například eSuba nebo Fraternitas nemají. To by se mohlo změnit právě příchodem nových aktérů v CS:GO, kteří jsou, jak už jsem zmínil, velice známí a fanoušci na fanpage organizace nazývájí sestavu jako "dream team". Samotní hráči na to potenciál mají a pokud opravdu zůstanou delší dobu pohromadě, je možné, že opravdu budou dýchat na záda gigantům výše zmíněných. A kým se vlastně ambiciózní celek může pyšnit? 

Nová BLACK CS:GO sekce Majestic Lions 

{#Česká Republika} Jakub ''LogaN'' Moravec
{#Česká Republika} David ''Bullet'' Hartman
{#Česká Republika} Martin "Tiano" Picmaus
{#Česká Republika} Karel ''Sneix'' Pavlica
{#Česká Republika} Patrik "FLasH[K]" Žižka
{#Česká Republika} Martin ''Prayer'' Huml (trenér)
{#Česká Republika} Aleš ''Raffaello'' Pluháček (manažer)

Zdroj: Facebook
Štítky: Majestic Lions