Přejít k hlavnímu obsahu

Prima s ESL rozjíždí GamingTV!

4. 5. 2016 | 12:03 Všechny hry
Nedávno jsme vás informovali o spuštění první progamingového televizního kanálu eSportsTV. Dnes už víme, že v Česku bude vysílání tohoto kanálu zprostředkovávat FTV Prima."Progamingové vysílání nepatří jen na internet, ale také do televize". Takto uvažoval švédský televizní gigant a spolumajitel televize Prima - společnost MTG. Nejprve se toto vysílání rozjede ve Skandinávii a Pobaltí, posléze se přesune i do jiných zemí, přičemž jednou z nich má být i Česko.
Výchozí obrázek

Nedávno jsme vás informovali o spuštění první progamingového televizního kanálu eSportsTV. Dnes už víme, že v Česku bude vysílání tohoto kanálu zprostředkovávat FTV Prima.

"Progamingové vysílání nepatří jen na internet, ale také do televize". Takto uvažoval švédský televizní gigant a spolumajitel televize Prima - společnost MTG. Nejprve se toto vysílání rozjede ve Skandinávii a Pobaltí, posléze se přesune i do jiných zemí, přičemž jednou z nich má být i Česko.

Popularita eSportu totiž celosvětově neustále roste, a bylo by chybou, kdyby televize na tento moderní trend nezareagovala. Myslím si, že neexistuje lepší možnost než vytvořit kanál hrám přímo určený.

Prima COOL stream

V progamingové televizi se budeme moct těšit na záběry z nejprestižnějších soutěží z nejoblíbenějších her jako například CS:GO, LoL, Dota 2, HS, HotS a další. Největšími taháky budou přímé přenosy z DreamHacku ESL nebo dle některých informací i LCS. Kromě nich se můžeme těšit i na originální pořady z dílny ESL.

"eSportsTV kanál si budete moct již během několika měsíců naladit skrz HbbTV," říká vedení Primy. Tato aplikace  funguje tak, že když se koukáte na libovolný kanál rodiny Prima, v dolním rohu obrazovky vám vyskočí okénko s možností přepnout na zmiňovaný pořad / kanál. (informace o tom jak HbbTV nastavit a naladit naleznete zde).

Štítky: esportsTV, Prima COOL