Přejít k hlavnímu obsahu

Další ročník Quietus Day se koná v srpnu

24. 6. 2016 | 12:08 Counter-Strike 2
Již podvanácté se letos v létě uskuteční tradiční lanpárty s názvem Quietus Day, kde hlavní náplní turnaj v Counter-Strike: Global Offensive.Ačkoliv se hráči mohou registrovat do vícero herních titulů, většinou jsou turnaje v Hearthstone nebo Dotě 2 spíše vedlejšími pro zábavu. CS:GO turnaje se v loňském roce zúčastnila také eSuba.INTEL, která zde získala titul před tým Zero Damage a Iron Team Gaming. eSuba je jedním z dosud potvrzených 17 týmů, které na 12. ročník QD dorazí.
Výchozí obrázek

Již podvanácté se letos v létě uskuteční tradiční lanpárty s názvem Quietus Day, kde hlavní náplní turnaj v Counter-Strike: Global Offensive.

Ačkoliv se hráči mohou registrovat do vícero herních titulů, většinou jsou turnaje v Hearthstone nebo Dotě 2 spíše vedlejšími pro zábavu. CS:GO turnaje se v loňském roce zúčastnila také eSuba.INTEL, která zde získala titul před tým Zero Damage a Iron Team Gaming. eSuba je jedním z dosud potvrzených 17 týmů, které na 12. ročník QD dorazí.

eSuba.INTEL

Datem konání Quietus Day je víkend 19. až 21. srpna, místem pak již tradičně sokolovna ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Do letošního ročníku je od organizátorů zařazena spousta novinek a tou nejdůležitější pro hráče je garance prizemoney alespoň v hodnotě 20 000 Kč. V případě účasti 20+ týmů je však reálné, že tohle číslo bude ještě vyšší. Mimo to se portál PLAYzone rozhodl 12. QD zařadit také do MČR klasifikace jako turnaj třídy C:

  • 1. místo - 10 000 Kč + 250 MČR bodů
  • 2. místo - 7 000 Kč + 150 MČR bodů
  • 3. místo - 3 000 Kč + 100 MČR bodů
  • 4. místo - 75 MČR bodů
  • 5.-6. místo - 60 MČR bodů
  • 7.-8. místo - 50 MČR bodů

My tedy doufáme, že se tato tradiční akce odehraje v podobném gardu jako minulý rok a nové prvky, jako je dotace MČR bodů, povznese akci ještě na vyšší level. Na aktuální seznam registrovaných hráčů se můžete podívat přímo na stránkách Quietus Day. My se na vás s početnou PLAYzone crew těšíme na místě, protože taková akce k hráčskému létu prostě patří!

Štítky: Quietus Day
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.