Přejít k hlavnímu obsahu

Španělský velkoklub Valencia CF s LoL týmem!

13. 7. 2016 | 20:14 League of Legends
Velký krok do světa elektronického sportu se rozhodl udělat management velkoklubu Valencia CF. Po Hearthstone a Rocket League týmech přichází i League of Legends tým.
Výchozí obrázek

Velký krok do světa elektronického sportu se rozhodl udělat management velkoklubu Valencia CF. Po Hearthstone a Rocket League týmech přichází i League of Legends tým.

Valencia CF je po boku FC Barcelony a Realu Madrid součástí G-14, tedy organizace nejbohatších evropských fotbalových klubů. V letošním roce se však zájem začal ubírat také směrem k profesionálnímu hraní počítačových her a hráči Hearthstone a Rocket League byly teprve první vlaštovky. Vstup do světa League of Legends, to určitě nebude špatný krok.

Valencia CF

Španělský klub se rozhodl do svých řad přijmout španělský League of Legends tým. Ihned po odkoupení se sestava rozšířila o známá jména v podání bývalých LCS hráčů PePiiNG (dříve xPePii) a Adryha. Aktuální soupiska tak činí osmičku hráčů a bude zajímavé sledovat strastiplnou cestu směrem k LCS. V nejbližší době však hráče se slavným fotbalovým klubem před jménem uvidíme působit pouze ve španělské nejvyšší soutěži, kde mají zajištěný slot.

Sestava LoL týmu Valencia CF:

{#Španělsko} Francisco Javier 'Moryo' Madero Heredia - Top Laner
{#Španělsko} César 'Fénec' Bautista García - Jungler
{#Španělsko} Ignacio 'Itsi' García Viñas - Jungler
{#Španělsko} Melvin 'StoMe' Spaan - Mid Laner
{#Španělsko} Isaac 'xPePii' Flores Alvarado - Mid Laner
{#Portugalsko} André Marinho 'Lastwolf' Falcão Ramos Costa - AD Carry
{#Španělsko} Adrián 'Adryh' Pérez González - AD Carry
{#Španělsko} Javier 'Reaper' López Campos - Support

Štítky: Valencia CF
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.