Přejít k hlavnímu obsahu

DH Valencia: Evangelion opět poráží StanCifku

16. 7. 2016 | 13:40 Hearthstone
Další zastávky kultovního DreamHacku se účastní česko-slovenská pětice a po prvním hracím dni to s naší výpravou nevypadá vůbec špatně!UPDATE #3: Už ve Swiss části byl domácí Evangelion jediným přemožitelem nejlepšího českého hráče a bohužel stejně tak tomu bylo i v playoff, v semifinále předvedl Španěl čistou sérii. Nakonec si došel až pro úplné prvenství, nestačil na něj ani ve finále hráč Crane333.
Výchozí obrázek

Další zastávky kultovního DreamHacku se účastní česko-slovenská pětice a po prvním hracím dni to s naší výpravou nevypadá vůbec špatně!

UPDATE #3: Už ve Swiss části byl domácí Evangelion jediným přemožitelem nejlepšího českého hráče a bohužel stejně tak tomu bylo i v playoff, v semifinále předvedl Španěl čistou sérii. Nakonec si došel až pro úplné prvenství, nestačil na něj ani ve finále hráč Crane333.

UPDATE #2: Poslední den Hearthstone turnaje je tady a také s českou účastí. Česká jednička StanCifka dokázal postoupit do čtvrtfinále a je tak pouhé tři vítězné série od zisku svého druhého titulu z DreamHacku. Do sobotních bojů vstoupí Cifka okolo 14:30 na streamu.

BONUS: Pokud by někdo chtěl vyzkoušet decky českého hráče, tak včera byly zveřejněny.

DreamHack Valencia 2016 - play-off pavouk
1. kolo2. koloSemifináleFináleVítěz
bo5bo5bo5bo5 
 
{#Řecko} Dethelor1       
  {#Nizozemsko} kbushi0     
{#Nizozemsko} kbushi3       
    {#Španělsko} Evangelion3   
{#Řecko} erikbeck0       
  {#Španělsko} Evangelion3     
{#Španělsko} Evangelion3       
      {#Španělsko} Evangelion3 
{#Švédsko} TechnoGoose1       
  {#Německo} BunnyHoppor1     
{#Německo} BunnyHoppor3       
    {#Česká Republika} StanCifka0   
{#Česká Republika} StanCifka3       
  {#Česká Republika} StanCifka3     
{#Velká británie} Cipher0       
        {#Španělsko} Evangelion
{#Francie} Tars2      Vítěz
  {#Řecko} Fenomeno2     
{#Řecko} Fenomeno3       
    {#Dánsko} Crane3333   
{#Dánsko} Crane3333       
  {#Dánsko} Crane3333     
{#Německo} C4mlann1       
      {#Dánsko} Crane3331 
{#Polsko} Dawido2       
  {#Francie} Weasel1     
{#Francie} Weasel3       
    {#Španělsko} Rubo2   
{#Švédsko} silasftw0       
  {#Španělsko} Rubo3     
{#Španělsko} Rubo3       
 

UPDATE: Swiss je u konce a skoro můžeme říci, že bohužel, více než jednoho českého hráče v play-off neuvidíme. Stanislav Cifka po prohře ve 4. kole první fáze turnaje nezaváhal a z pátého místa jde dál, Faeli a Swissking bohužel v závěru zaváhali a do TOP16 se nevešli. Stejné skóre 6:3 má taky zbytek CZ/Sk výpravy, tedy Pokrovač i Ivan Floch.


Jmenovitě reprezentují Českou republiku ve Valencii Faeli, Pokrovač a Swissking z eSuby a s nimi Stanislav Cifka, Slovensko pak Ivan Floch. Každý z hráčů má po čtvrtečním programu na svém kontě sedm zápasů Swiss fáze, v pátek pokračují dalšími dvěmi. Z celkových 249 účastníků se pouze nejlepších šestnáct probojuje do následného play-off.

Nejlépe na tom po prvním hracím dnu je král této fáze turnaje Nikolas "Swissking" Kožlej, ten je společně se StanCifkou na skóre 6:1 a oba figurují v aktuálním pořadí v TOP16. Smůlou je to, že hned na úvod pátečního programu se utkají proti sobě, což jednomu z nich značně zkomplikuje cestu do vyřazovací fáze.

Dobře je na tom také kapitán eSuby Oldřich "Faeli" Mahdal se skóre 6:2, na úvod pátku totiž dostal freewin. Stejné skóre po čtvrtečním programu má i Mikuláš "Pokrovac" Dio, tedy 5:2. Kladné skóre má i Ivan Floch, 3 prohry však na play-off budou stěží stačit.

Vybrané šlágry jsou živě přenášeny na Twitch kanále DreamHackTV a pokud budete mít štěstí, třeba si některého z našich zástupců v bitvě o titul odchytíte. Celý turnaj vyvrcholí v sobotu.

Štítky: dreamhack
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.