Přejít k hlavnímu obsahu

12. Quietus Day se zúčastní domácí elita

17. 8. 2016 | 16:39 Counter-Strike 2
Měsíc srpen je pro letošní rok ve znamení menších lanpárty, jedna kultovní se uskuteční již tento víkend. Řeč není o ničem jiném, než o legendárním QD, konající se ve Starém Městě.EDIT: Pokud by někdo měl zájem se se svým týmem zúčastnit, právě dnes se uvolnilo jedno místo za tým "Pomsta z lesa", jenž se bez jediného slova odhlásil a čeká jej ban na další ročníky. V případě zájmu kontaktujte organizátory přímo na FB Quietus Day.
Výchozí obrázek

Měsíc srpen je pro letošní rok ve znamení menších lanpárty, jedna kultovní se uskuteční již tento víkend. Řeč není o ničem jiném, než o legendárním QD, konající se ve Starém Městě.

EDIT: Pokud by někdo měl zájem se se svým týmem zúčastnit, právě dnes se uvolnilo jedno místo za tým "Pomsta z lesa", jenž se bez jediného slova odhlásil a čeká jej ban na další ročníky. V případě zájmu kontaktujte organizátory přímo na FB Quietus Day.

Již podvanácté se uskuteční tato akce, která má kořeny až v roce 2007, jde tak o nejstarší LAN akci, jež se v letošním roce odehraje. O víkendu 19. až 21. srpna se v sokolovně ve Starém Městě u Uherského Hradiště sjede domácí elita, 32 týmů bude bojovat o prizepool v hodnotě více než 35 tisíc korun! I tato finanční dotace nalákala celou řadu zajímavých jmen.

Quietus Day 2016

Pokud se mrkneme na seznam registrovaných, mezi týmy nás trkne do očí elitní čtveřice eSuba, Inside Games, eEriness a Majestic Lions, nejlepší týmy u nás, chybí pouze eXtatus. Mimo tyto favority jistě do bojů o nejvyšších příček zabojují také nadějné celky Team Universe, NecroRaisers, Eclot Gaming, nezapomínejme ani na Zero Damage, Gunrunners nebo eStars.

To by byl výčet hlavních týmů, mezi registrovanými jsou však i mixy plné dalších zajímavých hráčů. V akci uvidíme reprezentata oKKa s týmem "Medaile nebo život", dvojici Kozlik a theton v "OLDbutGOLD" nebo třeba "Buchtelaren" se zkušenými hráči nub1em, čabasem a huhym. Jak sami můžete vidět, na tak malou akci nabídne QD tento víkend opravdovou podívanou.

Štítky: Quietus Day
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.