Přejít k hlavnímu obsahu

Detailní informace k MČR v Overwatchi!

4. 10. 2016 | 08:16 Overwatch
Mistrovství ČR se blíží a jelikož bude jeho součástí také Overwatch, máme tu pro vás souhrn informací spojených právě s turnajovými boji v této moderní FPS hře.Celkem třicetjedna turnajů bylo v rámci kvalifikačního cyklu na MČR v Overwatchi obodováno, aktuálním lídrem pořadí je tým Inside Games, jenž poslední týdny sbírá opravdu poctivě. Příležitostí k navýšení bodového konta však již bude poskromnu, celkem čtyři turnaje!
Výchozí obrázek

Mistrovství ČR se blíží a jelikož bude jeho součástí také Overwatch, máme tu pro vás souhrn informací spojených právě s turnajovými boji v této moderní FPS hře.

Celkem třicetjedna turnajů bylo v rámci kvalifikačního cyklu na MČR v Overwatchi obodováno, aktuálním lídrem pořadí je tým Inside Games, jenž poslední týdny sbírá opravdu poctivě. Příležitostí k navýšení bodového konta však již bude poskromnu, celkem čtyři turnaje!

Tímhle článkem také oficiálně oznamujeme, že součástí brněnské finále na Mistrovství ČR budou čtyři nejlepší Overwatch týmy. Kvalifikační cyklus je v pokročilém cyklu, tudíž určité týmy mají stále šance zamíchat pořadím na předních příčkách.

Spolu s určením finálového počtu také oznamujeme zavedení pravidla aktivních týmů. Přímý postup na MČR v Overwatchi si vybojují tři nejlepší aktivní týmy dle pořadí v MČR klasifikaci. Za aktivní tým se bude považovat každý, který se od pondělí 3. října zúčastní alespoň jednoho ze zbývajících bodovaných turnajů. K tomu budou také od pátku 7. 10. omezeny přestupy v jednotlivých týmech na tři za měsíc, aby se zamezily velké přesuny na poslední chvíli.

Uzavření bodování v MČR klasifikaci bude následovat právě po posledním turnaji z výše vypsaných a to 15. října, kdy tak budeme znát tři ze čtyř účastníků MČR finále, které se uskuteční na Brněnském výstavišti v pátek 4. listopadu, kdy tak budeme znát historicky první šestici mistrů České republiky v Overwatchi.

O čtvrtý slot se bude hrát ihned po uzavření bodování a půjde o tzv. divokou kartu. Tento speciální turnaj se uskuteční v následujícím týdnu po 15. říjnu, bude určený pro všechny dosud nekvalifikované týmy a jeho vítěz si ve velkolepém turnaji zajistí mistrovskou účast. Více o tomto závěrečném turnaji se dozvíte v nejbližší době formou následujícího článku.

V případě doplňujících otázek se můžete vyzpovídat do komentářů či se obrátit na našeho hlavního admina. Těšíme se napínavé souboje v závěru kvalifikace, vidíme se na streamu!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.