Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlaš se do druhé kvalifikace O2 COOL HS Ligy!

7. 11. 2016 | 12:45 Hearthstone
PLAYzone společně ve spolupráci s televizní společností FTV Prima vám hrdě představuje zbrusu novou COOL Hearthstone Ligu plnou skvělých cen!Dámy a pánové, hráčky a hráči, vězte, že taková událost progaming v Česku a na Slovensku ještě nepotkala. Do progamingu se poprvé v historii vložil televizní gigant FTV Prima a jako výsledek vám prinášíme COOL Hearthstone Ligu.
Výchozí obrázek

PLAYzone společně ve spolupráci s televizní společností FTV Prima vám hrdě představuje zbrusu novou COOL Hearthstone Ligu plnou skvělých cen!

Dámy a pánové, hráčky a hráči, vězte, že taková událost progaming v Česku a na Slovensku ještě nepotkala. Do progamingu se poprvé v historii vložil televizní gigant FTV Prima a jako výsledek vám prinášíme COOL Hearthstone Ligu.

V ní si ti nejlepší rozdělí bohatý prize pool v celkové hodnotě 35 000 Kč + další hodnotné ceny od našich partnerů. Kromě toho, finále se uskuteční 3. 12. na luxusním a pro pro-gaming dosud nevídaném místě - v pražském kostele Sacre Coeur! Tato akce bude navíc doprovázena živým koncertem a prezentací nejnovějších vymožeností ze světa pc a progamingu.

Avšak nepředbíhejme, nejprve se pojďme podívat na kvalifikace. Ty budou celkem čtyři, a všechny z nich budou probíhat dvoukolově. Kvalifikační turnaje budou otevřené pro kohokoliv, bez nutnosti placení startovného. V prvním kole se ze všech účastníků do druhého kola podívá pouze osm nejlepších. V druhém kole, které se zpravidla bude hrát za několik dní po odehrání prvního kola, na LAN finále postoupí dva nejlepší. Tito dva hráči navíc obdrží finanční odměnu již v tento moment. Vítěz kvalifikace si odnese 2,500 Kč, druhé místo bude oceněno 1,000 Kč.

A kdy, že budou probíhat ony čtyři zmiňované kvalifikační turnaje? První se uskuteční již za dva dny, tedy ve čtvrtek 27. 10. Nejlepších osm se o dvě kvalifikační místa utká za šest dní, tedy 2. 11.

Harmonogram

  • 27. října - Otevřená kvalifikace #1
  • 2. listopadu - Top8 -2 nejlepší postoupí na LAN finále

Další kvalifikace vypukne v úterý 8. 11. Avšak pozor, druhá část kvalifikace proběhne již za dva dny, tedy 10. 11. Třetí kvalifikační turnaj odstratuje v úterý 15. 11. Její druhá část proběhne o dva dny později, tedy 17. 11. Poslední šance, jak se dostat na LAN finále proběhne opět v úterý 22. 11. a její druhé kolo dovrší kvalifikace 24. 11.

Formát turnaje

Ještě dodejme, že všechny turnaje se budou hrát tradičním formátem
- Single Elimination
Standard Conquest BO5.
- Pick 4 decks, Ban 1 deck.

Ti, kterým by se bohužel nepodařilo na LAN finále probojovat, nemusí zoufat. Pro všechny bude nachystaný stream, který poběží na Twitch kanále Prima COOL. O komentovaný doprovod se postarají skutečná esa svého oboru Petr "CzechCloud" Žalud, Josef "Pido" Reischig a Martin "D0L1K" Doležal.

Doufáme, že jsme vás na Prima COOL Hearthstone ligu dostatečně navnadili a vy už teď přemýšlíte, jaké balíčky si do těchto turnajů nachystáte :)

Štítky: Cool, Prima COOL