Přejít k hlavnímu obsahu

13. Quietus Day je za rohem! Kdo vše přijede?

29. 8. 2017 | 16:10 Counter-Strike 2
Poslední dny léta jsou před námi a s nimi i další ročník kultovní lanpárty Quietus Day.Stejně jako v poslední letech se po registrovaných slotech CS:GO turnaje ve Starém Městě u Uherského Hradiště jen zaprášilo. Zájemců byly více než tři desítky, finální stav zaplacených týmů činí tři dny před startem akce číslo 27. Prizepool akce se spolu s MČR body udržel na hodnotě 35 000 Kč, akce však přinese v datu od pátku 1. do neděle 3. září i spoustu zábavy.
Výchozí obrázek

Poslední dny léta jsou před námi a s nimi i další ročník kultovní lanpárty Quietus Day.

Stejně jako v poslední letech se po registrovaných slotech CS:GO turnaje ve Starém Městě u Uherského Hradiště jen zaprášilo. Zájemců byly více než tři desítky, finální stav zaplacených týmů činí tři dny před startem akce číslo 27. Prizepool akce se spolu s MČR body udržel na hodnotě 35 000 Kč, akce však přinese v datu od pátku 1. do neděle 3. září i spoustu zábavy.

Jako největší favorit vyráží na Moravu v pozměněné sestavě eSuba. Právě nekompletní sestava umožní největším konkurentům v čele s eEriness nebo vysoce postavenými GLAXY vyrovnanější boje než kdy jindy. Do Starého Města nevyráží eXtatus, takže situace je opravdu otevřená a mezi registrovanými je celá řada týmů, která může boj na medailových příckách zdramatizovat. A to jsme ani nezmínili Inside Games, Eclot Gaming či nové sestavy Trust.Universe a Majestic Lions.

Seznam registrovaných týmů na Quietus Day 2017:
{#Česká Republika} eSuba{#Česká Republika} no-org{#Česká Republika} myRevenge{#Česká Republika} Undead
{#Česká Republika} GLAXY{#Slovenská Republika} Marvo eSports{#Česká Republika} CzechRaisers{#Česká Republika} ZlinAttack
{#Česká Republika} Trust.Universe{#Česká Republika} Iron Branch{#Česká Republika} IMEXOR{#Česká Republika} MIXit
{#Česká Republika} eEriness E-BLUE{#Česká Republika} Gromatic Esports{#Česká Republika} Revital Gaming{#Česká Republika} Je tam!
{#Česká Republika} Inside Games MSI{#Česká Republika} Ruhes.eu{#Česká Republika} ROG.female{#Česká Republika} strawBEERies
{#Česká Republika} Eclot Gaming{#Česká Republika} NecroRaisers{#Česká Republika} iNsight{#Česká Republika} Hranolečky se solí
{#Slovenská Republika} Majestic Lions{#Česká Republika} Zero Damage{#Česká Republika} LastikXgod 

Kompletní soupisky jednotlivých týmů najdete na oficiálních stránkách akce.

Jak je zmíněno výše, stejně jako loni QD ostartuje již v pátek večer. V 19:00 budou odhaleny skupiny a o hodinu později bude oficiálně odstartována skupinová fáze. Dle aktuálního počtu týmů bude rozdělení na 4 skupiny po 6-7 týmech, z nichž do play-off hlavního turnaje postoupí vždy nejlepší čtyři. Zbylé týmy smutnit nemusejí, připraven bude doprovodný program o drobné ceny. O to hlavní včetně MČR bodů se však bude hrát v hlavním turnaji až do neděle!

Bodové ohodnocení Quietus Day 2017:

  • 1. místo - 500 MČR bodů
  • 2. místo - 300 MČR bodů
  • 3. místo - 200 MČR bodů
  • 4. místo - 150 MČR bodů
  • 5. až 6. místo - 125 MČR bodů
  • 7. až 8. místo - 100 MČR bodů 
  • 9. až 12. místo - 75 MČR bodů
  • 13. až 16. místo - 50 MČR bodů

27 týmů z 32 možných neznamená plnou kapacitu a pokud se chystáte na poslední chvíli dorazit jako hráči, místo se pro vás ještě najde! Pokud neplánujute hrát a jen se přijít pobavit s domácí komunitou, Staré Město u Uherského Hradiště a QDčko jsou dokonalou volbou!

Štítky: Quietus Day
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.