Přejít k hlavnímu obsahu

Eclot Gaming přicházejí o xraye

4. 10. 2017 | 04:20 Counter-Strike 2
Podruhé v krátkém časovém sledu přichází Eclot Gaming o jednoho ze svých hráčů.V průběhu měsíce září jsme mohli u týmu Petra 'uno' Lipowského sledovat náhradu Radoslava 'rdO' Tótha, kdy se novým pátým hráčem stal Lukáš 'vergiL' Majerik. Ten se s unem již v minulosti nejednou potkal, spolu s tímto příchodem se však stalo vícero změn. Uno se poprvé po dlouhé době přesouvá na pozici main AWP a zároveň se giotive stává ingame leaderem.
Výchozí obrázek

Podruhé v krátkém časovém sledu přichází Eclot Gaming o jednoho ze svých hráčů.

V průběhu měsíce září jsme mohli u týmu Petra 'uno' Lipowského sledovat náhradu Radoslava 'rdO' Tótha, kdy se novým pátým hráčem stal Lukáš 'vergiL' Majerik. Ten se s unem již v minulosti nejednou potkal, spolu s tímto příchodem se však stalo vícero změn. Uno se poprvé po dlouhé době přesouvá na pozici main AWP a zároveň se giotive stává ingame leaderem.

Po druhém místě z XPG CLAN CUP Summer 2017 se posílená sestava opět ocítá pouze ve čtyřech. Závěr sezóny bude tuhý boj o kvalifikaci či umístění na největších akcích sezóny a další odchod komplikuje Eclot Gaming život. Tentokrát se s týmem loučí Tomáš 'xray' Ostrožlík, který již nemá na hraní tolik času a plánuje jej více věnovat pracovní kariéře. Zkušený hráč hrál po boku una dlouhé roky a patřil mezi stabilní pilíře týmu zejména na offline akcích.

Kdo však ECLOT nyní posílí? Ve svém vyjádření kapitán uno zmínil Adama 'NEOFRAG' Zouhara jako jednu z možností, nic však není rozhodnuté. Mistrovství Slovenska se však nelítostně blíží a tato parta nemá moc času na rozmýšlení, pokud chce pořádně potrénovat.

Aktuální sestava Eclot Gaming:

{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Česká Republika} Dominik 'blogg1s' Janita
{#Slovenská Republika} Martin 'giotive' Brumerčík
{#Slovenská Republika} Lukáš 'vergiL' Majerik

Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.