Přejít k hlavnímu obsahu

ESL otvírá CSP Ladder

Poslední dobou si Counter-Strike: Source získává stále více pozornosti. I když největší zájem o tuto hru je v Severní Americe, rozhodla se evropská liga ESL a vytvořit nový CSPromod Ladder.CSPromod, jak je již dobře známo, by měl v sobě spojit to nejlepší z Counter-Strike 1.6 a být tak vlastně vylepšeným Counter-Strike: Source. Někteří lidé jsou skeptičtí, protože podle nich se může stát, že místo spojení dvou komunit dojde k jejich ještě většímu rozdělení. Mohlo by se pak stát, že hráči budou i nadále hrát pouze jednu ze tří her.
Výchozí obrázek

 Poslední dobou si Counter-Strike: Source získává stále více pozornosti. I když největší zájem o tuto hru je v Severní Americe, rozhodla se evropská liga ESL a vytvořit nový CSPromod Ladder.

CSPromod, jak je již dobře známo, by měl v sobě spojit to nejlepší z Counter-Strike 1.6 a být tak vlastně vylepšeným Counter-Strike: Source. Někteří lidé jsou skeptičtí, protože podle nich se může stát, že místo spojení dvou komunit dojde k jejich ještě většímu rozdělení. Mohlo by se pak stát, že hráči budou i nadále hrát pouze jednu ze tří her.

Nicméně se zveřejněním beta map pro CSPromod otevřela ESL nový ladder, kde si je hráči dudou moci vyzkoušet přímo v soutěži. Momentálně jsou k dispozici pouze čtyři mapy (csp_dust2_b1, csp_inferno_b1, csp_nuke_b1 a csp_train_b1), ale jakmile budou vydány další mapy, dojde k jejich zařazení do mappacku i v ESL.

Ladder se bude hrát přes klienta hry Counter-Strike: Source, samozřejmě do té doby, než bude vydán CSPromod.

zdroj: www.meetyourmakers.com