Přejít k hlavnímu obsahu

Známe místo konání dalšího LAN finále!

4. 6. 2013 | 20:38 Všechny hry
Před čtrnácti dny byl oznámen další ročník oblíbené lanky Quietus Day. Nyní je nám ctí vám oznámit, že právě na této akci se odehraje také lan finále všech PLAYzone lig!V oblíbených PLAYzone ligách, kterých se účastní desítky či dokonce stovky hráčů se hraje o ceny, o které se ti nejlepší poperou právě na finále, které se odehraje v offline podmínkách. Místem konání pro další ročník všech lig se tedy stává právě zlínská MAX Quietus Day 2013!
Výchozí obrázek

Před čtrnácti dny byl oznámen další ročník oblíbené lanky Quietus Day. Nyní je nám ctí vám oznámit, že právě na této akci se odehraje také lan finále všech PLAYzone lig!

V oblíbených PLAYzone ligách, kterých se účastní desítky či dokonce stovky hráčů se hraje o ceny, o které se ti nejlepší poperou právě na finále, které se odehraje v offline podmínkách. Místem konání pro další ročník všech lig se tedy stává právě zlínská MAX Quietus Day 2013!

1

V centru města Zlína (Areál SVIT budova MAX32 - J. A. Bati 5648, 762 17 Zlín) se tak o víkendu 5.-7. července neuskuteční pouze turnaje v již nedávno oznámených hrách, ale také vyvrcholení celkem šesti dlouhodobých online PLAYzone lig ve všech hrách, které se objeví i na Mistrovství České Republiky v počítačových hrách.

  • Counter-Strike: Global Offensive
  • Starcraft II - Heart of the Swarm
  • League of Legends
  • Trackmania Nations Forever
  • FIFA 13
  • DOTA 2

Další informace ohledně celé lanky Quietus Day se dozvíte v konkrétní novince (čtěte: MAX Quietus Day 2013 je tu!). Co se týče finále lig, tak bližší podrobnosti budou jednotlivě zveřejněny v nejbližších dnech. Z celé akce se každopádně již nyní můžete těšit na stream!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.