Přejít k hlavnímu obsahu

*Raw-Gaming přestupuje pod Team Logitech.fi

12. 1. 2007 | 16:19 Counter Strike 1.6
Když barrack oznámil, že bude na CPL Nordic a CPL Winter hrát za tým 69N-28E, rozhodl se bloodR pro návrat do světa CS. S týmem však strávil ani ne dva měsíce a znovu odchází, aby se mohl lépe soustředit na studia.Zde je krátký rozhovor:Co tě přimělo k tomu, aby jsi opět skončil s hraním?
Výchozí obrázek

Když  barrack oznámil, že bude na CPL Nordic a CPL Winter hrát za tým  69N-28E, rozhodl se  bloodR pro návrat do světa CS. S týmem však strávil ani ne dva měsíce a znovu odchází, aby se mohl lépe soustředit na studia.

Zde je krátký rozhovor:

Co tě přimělo k tomu, aby jsi opět skončil s hraním?

Když mne před pár měsíci Raw-Gaming oslovili s nabídkou, jestli bych za ně nehrál, byl jsem velmi nedočkavý a těšil jsem se, až si znovu zahraji. Naneštěstí jsme brzy zaznamenali, že management má problémy s organizací. Kvůli těmto problémům jsme nemohli nastoupit na několika plánovaných akcích, což postupem času vedlo k tomu, že jsem opět začal ztrácet motivaci. Dále jsem také mnoho času strávil hraním WoW a musel jsem se více soustředit na školu.

Lituješ toho, že jsi se vrátil k hraní?

Abych byl upřímný, mohlo to být lepší. Především lituji toho času, který jsme strávili trénováním a nakonec nám to bylo vše k ničemu.

Je tu nějaká možnost, že by jsme tě viděli znovu hrát?

Pochybuji, v létě musím nastoupit do armády, což mi sebere minimálně půl roku, možná devět měsíců. Pak by mi trvalo velmi dlouho, než bych se znovu propracoval k takovému skillu, jaký mám nyní.

Máš něco, co by jsi chtěl říct na závěr?

Hodně štěstí chlapcům z Raw, ať už se nyní rozhodnou pro cokoliv.

 

Na jeho místě ho nahradí nová rodící se finská hvězda, kterou je 18-ti letý  toomi. Ten je znám především z jeho dřívějšího působiště  Team Logitech.fi. V nejbližší době můžeme tým vidět v akci v zápase proti  ID Gaming dnes v 19.00.

Sestava Raw Gaming:

 tihOp
 plastE
 shiri
 SPIKEONE
 toomi

*Update*

Po té, co tým opustil  bloodR, který nebyl spokojen s organizací v týmu následovali ho i ostatní hráči, kteří se rozhodli tým  Raw-Gaming opustit. Jejich novým týmem bude  Team Logitech.fi, z kterého přišla i náhrada za bloodR,  toomi.

zdroj: www.sk-gaming.com