Přejít k hlavnímu obsahu

Setkání členů G7

20. 1. 2007 | 13:51 Counter Strike 1.6
Dne 19. ledna se uskutečnilo první setkání G7 v Cologne, kde se měly probrat důležitá témata pro nadcházející rok 2007. S cílem dalšího zlepšení spojení se vzdálenými progamingovými týmy, zahrnující podporu zahrničních turnajů, se rozhodla organizace G7, po intenzivních jednáních, přijmout do svého středu dalšího člena. Tím se stal čínský tým wNv.
Výchozí obrázek

G7
Dne 19. ledna se uskutečnilo první setkání G7 v Německo Cologne, kde se měly probrat důležitá témata pro nadcházející rok 2007.

S cílem dalšího zlepšení spojení se vzdálenými progamingovými týmy, zahrnující podporu zahrničních turnajů, se rozhodla organizace G7, po intenzivních jednáních, přijmout do svého středu dalšího člena. Tím se stal čínský tým  wNv.

"Otázka připojení týmu wNv byla plánována již od samého začátku tohoto projektu a my jsme více než poctěni, že je dnes můžeme přivítat na palubě." Říká Alexander T. Mueller, mluvčí G7, a dodává: "Je pro nás velmi důležité získat názory a cíle nejsilnějšího z asijských týmů."

Jako první asijský člen federace G7, není připojení týmu wNv jen obrovským krokem vpřed, ale také má dalekosáhlý význam pro posun e-sportové komunity v Asii. Toto spojení znamená především expanzi G7 do Asie. Připojení wNv bude výhodné v kombinaci předností a síly globálních eportových klubů a bude prospěšný také získávání zdrojů od dalších universálních esportových klubů. To posune progaming ve světě na novou úroveň a zaručí tak vítězství pro obě strany.

Krátce o organizaci G7:

Sedm nejznámějších a nejrespektovanějších herních organizací se spojilo, aby společně založily federaci G7, vytvořenou hráči pro hráče. G7 si klade za cíl, aby co nejvíce herních organizací uvidělo cenu tohoto spojení a jeho důvodem je "jednotný hlas", který by reprezentoval všechny týmy a další informační portály jako e-sportová federace.

Poselství organizace G7:

G7 vznikla, aby zajistila co nejlepší spolupráci a jednotu mezi profesionálními herními týmy.

Cíle G7:

Zlepšení a reprezentování progamingu ve všech jeho aspektech a stejně tak poskytování stabilního prostředí všem členským týmům.Poskytnutí komunikačního kanálu pro komunitu, ke zlepšení progamingu skrze sjednocení týmů.
Snaha dosáhnout následujícího; spolupráce se všemi ligami a organizátory turnajů, normovat výměny hráčů mezi týmy, zajistit stabilitu pro hráče členských týmů, zajistit profesionální informační portál o progamingu.

Členskýmy týmy jsou:

 4Kings
 fnatic
 made in brazil
 Mousesports
 Ninjas in Pyjamas
 SK-Gaming
 Team 3D
 Meet Your Makers
 compLexity
 wNv

Zdroj: www.g7teams.com