Přejít k hlavnímu obsahu

Konečně změny ve Virtus.pro, TaZ na lavičce!

6. 2. 2018 | 12:26 Counter-Strike 2
Virtus.pro zažili v posledních měsících řadu neúspěchů, ale selhání na ELEAGUE Majoru by se dalo označit za fatální. Vypadnutí bez jediné výhry odnesl TaZ, který v základní sestavě končí.
Výchozí obrázek

Virtus.pro zažili v posledních měsících řadu neúspěchů, ale selhání na ELEAGUE Majoru by se dalo označit za fatální. Vypadnutí bez jediné výhry odnesl TaZ, který v základní sestavě končí.

Fanoušků má zlatá polská pětka na desetitisíce po celém světě, ale kvůli jejím výkonům se čím dál hlasitěji mluvilo o tom, že i nejdéle společně sloužící tým v jedné sestavě musí udělat změnu. Možná nemusí být trvalá, ale jedna přichází právě teď. S okamžitou platností byl na lavičku odsunut nejstarší profesionální CS:GO hráč Wiktor 'TaZ' Wojtas. Ten se vyjádřil následovně:

Počínaje dneškem nejsem součástí základní sestavy Virtus.pro. Dle rozhodnutí týmu se nehodím do jejich plánů. Já tohle rozhodnutí respektuji a přeji jim hodně štěstí do budoucna! Sám cítím, že je to změna k lepšímu pro obě strany. Změny jsou potřebné a už se nemůžu dočkat nových výzev, které přede mnou stojí. Tohle není naposledy, kdy o mě uslyšíte. Nikdy jsem neměl problémy s motivací a nyní vám můžu říct - jsem šťastnější a motivovanější než kdy předtím!

Jak můžete odhalit z této fotografie, novou tváří v řadách Virtus.pro se stává hráč Teamu Kinguin Michał 'MICHU' Müller, kterého dlouhodobě široká veřejnost pasovala do role největšího potenciálního kandidáta na novou tvář VP. Nenechte se však zmýlit, s aktuální platností si MICHU s Virtus.pro zahraje pouze v rámci krátkodobého hostování na dvou nejbližších eventech, StarSeries v Kyjevě a hlavně před domácím publikem na IEM v Katowicích.

Pro 21letého hráče nepůjde o první příležitost zahrát si v drese této slavné organizace založené v roce 2003, ve Virtus.pro už v minulosti hostoval při šesti přiležitostech, například na IEM v San Jose namísto Snaxe. Dá se tak očekávat, že se s hráči velice dobře zná a záležet bude jen na Neovi, pashovi a spol., jestli bude změna v sestavě správným impulzem na cestě k návratu do světové špičky. Největší doménou polské pětky byla stabilní sestava za všech okolností a tohle tvrzení nyní ztrácí na pravdě, tak doufáme, že MICHU bude tou správnou motivací!

Se svojí portugalsko-polskou sestavou Teamu Kinguin si MICHU zahraje dnes večer uzavřenou kvalifikaci na V4 Future Sports Festival. Pokud fandíte VP a nevíte, jakými kvalitami tento střelec disponuje, nalaďte si stream, protože proti silným konkurentům AGO, Pride a VenatoreS bude MICHU bojovat o postup na turnaj s účastí FaZe, mouz a také eXtatus a Dark Tigers!

Nynější sestava Virtus.pro:

{#Polsko} Filip 'NEO' Kubski
{#Polsko} Janusz 'Snax' Pogorzelski
{#Polsko} Paweł 'byali' Bieliński
{#Polsko} Jarosław 'pashaBiceps' Jarząbkowski
{#Polsko} Michał 'MICHU' Müller - stand-in

{#Polsko} Wiktor 'TaZ' Wojtas - náhradník

Zdroj: virtus.pro
Štítky: Kinguin, Virtus.pro
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.