Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus budou obhajovat titul na CBE 2018

18. 3. 2018 | 19:30 Counter-Strike 2
Jedním z největších úspěchů Alza.eXtatus v loňském roce je bez pochyby titul z turnaje Cross Border Esport v dánském Sonderborgu. I letos si budou moct eXtatus tento úspěch zopakovat, obdrželi totiž pozvánku na letošní edici turnaje.Letošní edice turnaje Cross Border Esport se uskuteční opět v dánském Sonderborgu, který leží v blízkosti německo-dánské hranice. Na turnaji uvidíme rovnou 64 týmů - 40 z nich vzejde z BYOC kvalifikace, zatímco zbylých 24 účastníků budou tvořit pozvané týmy a týmy z online kvalifikací.
Výchozí obrázek

Jedním z největších úspěchů Alza.eXtatus v loňském roce je bez pochyby titul z turnaje Cross Border Esport v dánském Sonderborgu. I letos si budou moct eXtatus tento úspěch zopakovat, obdrželi totiž pozvánku na letošní edici turnaje.

Letošní edice turnaje Cross Border Esport se uskuteční opět v dánském Sonderborgu, který leží v blízkosti německo-dánské hranice. Na turnaji uvidíme rovnou 64 týmů - 40 z nich vzejde z BYOC kvalifikace, zatímco zbylých 24 účastníků budou tvořit pozvané týmy a týmy z online kvalifikací.

eXtatus zvítězili v loňském ročníku, zvítězí i letos? (foto: HLTV.org)

Svou pozvánku už obdržely 4 nejlepší týmy z loňské edice, mezi nimiž nechybí ani šampioni loňského ročníku, tým Alza.eXtatus. Tento česko-slovenský tým si loňský rok poradil na cestě pro trofej i s brazilským týmem Shark a dánskými Tricked, což jsou týmy, které si taktéž zasloužily pozvánku na turnaj. Poslední semifinalista, tým North Academy, pozvánku odmítl.

Turnaj se uskuteční 3. až 9. září v dánském Sonderborgu, kde budou týmy bojovat o 95 tisíc dánských korun, tedy zhruba 15 600 dolarů. Další pozvané týmy, stejně jako kvalifikace na turnaj, organizátoři oznámí v následujících týdnech.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.