Přejít k hlavnímu obsahu

pava opouští mibr, přichází bit

31. 1. 2007 | 18:55 Counter Strike 1.6
Během několika posledních měsíců se na Brazilské scéně událo mnoho změn. Gamecrashers, g3x i mibr všichni zaznamenali nějakou změnu v sestavě, ať již to byl přestup, přechod do inactivity nebo prostě jen návrat. Dnes jsme vás například informovali, že KIKOOOO se rozhodl odejít z Counter Strike scény a věnovat se více studiu. Další změny na sebe však nenechaly dlouho čekat a tak se s mibr loučí další hráč, pava. Důvodem jeho odchodu bylo stěhování, kdy nyní bydlí v Rio de Janeiru a zbytek týmu žije v Sao Paulu. Narozdíl od svého spoluhráče však pava prozatím nechce s hraním končit a je pravděpodobné, že v dohledné době si najde nový tým.
Výchozí obrázek

Made in Brazil Během několika posledních měsíců se na Brazilské scéně událo mnoho změn. Brazílie Gamecrashers, Brazílie g3x i Brazílie mibr všichni zaznamenali nějakou změnu v sestavě, ať již to byl přestup, přechod do inactivity nebo prostě jen návrat. Dnes jsme vás například informovali, že Brazílie KIKOOOO se rozhodl odejít z Counter Strike scény a věnovat se více studiu. Další změny na sebe však nenechaly dlouho čekat a tak se s mibr loučí další hráč, Brazílie pava. Důvodem jeho odchodu bylo stěhování, kdy nyní bydlí v Rio de Janeiru a zbytek týmu žije v Sao Paulu. Narozdíl od svého spoluhráče však pava prozatím nechce s hraním končit a je pravděpodobné, že v dohledné době si najde nový tým.

Prázdné místo v sestavě zaplnil hráč Brazílie Bruno "bit" Lima, který doposud působil v týmu Gamecrashers. Nyní má tedy sestava GC pouze dva hráče a pokud se včas nepodaří najít náhradu, bude celý tým rozpuštěn.

Sestava týmu mibr:

Brazílie Lincoln "fnx" Lau
Brazílie Bruno "bruno" Ono
Brazílie Renato "nak" Nakano
Brazílie Raphael "cogu" Camargo
Brazílie Bruno "bit" Lima

Zdroj: www.meetyourmakers.com