Přejít k hlavnímu obsahu

redCode mění sestavu

12. 2. 2007 | 18:12 Counter Strike 1.6
Ve Španělsku v poslední době vládnou dva týmy, redCode a x6tence. Oba tito rivalové jsou vždy hlavními favority ve všech španělských ligách a soutěžích, kde před sebe ostatní týmy pustí jen výjimečně. Před několika měsíci jsme vás informovali o přestupu ženského týmu x6tence pod křídla redCode. Dnes odchází jeden z hráčů mužské sestavy redCode, kterým je Aitor "k1Tek" Ibañez. Jeho odchod byl zapříčiněn především nedostatkem času k tréninku, ale také drobnými neshodami s vedením týmu.
Výchozí obrázek

redCodeVe Španělsku v poslední době vládnou dva týmy, Španělsko redCode a Španělsko x6tence. Oba tito rivalové jsou vždy hlavními favority ve všech španělských ligách a soutěžích, kde před sebe ostatní týmy pustí jen výjimečně. Před několika měsíci jsme vás informovali o přestupu ženského týmu x6tence pod křídla redCode. Dnes odchází jeden z hráčů mužské sestavy redCode, kterým je Španělsko Aitor "k1Tek" Ibañez. Jeho odchod byl zapříčiněn především nedostatkem času k tréninku, ale také drobnými neshodami s vedením týmu.

Tuto mezeru v sestavě však brzy zaplnil velký talent španělské Counter Strike scény, Španělsko Álvaro "budu" Yagüe. Doposud působil v týmech jako Španělsko inTruders nebo Španělsko Team Oracle. V této sestavě tedy tým nastoupí na rychle se blížícím turnaji shgOpen.

Sestava týmu redCode

Francie Emmanuel "MoMaN" Márquez - CL
Španělsko Borja "GuMmY" Fernández
Španělsko Arturo "n1ce" Balbastre
Španělsko José Adrián "sioK" Rodríguez
Španělsko Álvaro "budu" Yagüe

Zdroj: www.meetyourmakers.com