Přejít k hlavnímu obsahu

Zmeny v Four-Kings

21. 2. 2007 | 19:50 Counter Strike 1.6
Poslední dobou měl tým Four Kings problémy se stabilitou své sestavy, což se nejvíce projevilo v zápase ESL Extreme Masters proti fnatic, kdy měli Four Kings k dispozici pouze tři hráče. Vedení týmu chce podobným nedorozuměním do budoucna zabránit, a proto bude mít nyní sestava Four Kings šest členů.
Výchozí obrázek

Four Kings
Poslední dobou měl tým Velká Británie Four Kings problémy se stabilitou své sestavy, což se nejvíce projevilo v zápase ESL Extreme Masters proti Švédsko fnatic, kdy měli Four Kings k dispozici pouze tři hráče. Vedení týmu chce podobným nedorozuměním do budoucna zabránit, a proto bude mít nyní sestava Four Kings šest členů.

 

Nicméně se zdá, že tyto problémy měl tým již delší dobu, jeden z členů sestavy, Velká Británie Keir "aKuJiii" McCann se k tomuto problému vyjádřil takto:
"Bohužel se začal v poslední době projevovat náš nedostatek tréninku a s tím souvisela i ztráta formy. Doopravdy si nemohu vzpomenout, kdy jsme naposledy trénovali online. Náš poslední opravdový trenink byl boot camp před ESWC/ISC loni v létě, pokud si dobře vzpomínám."

Oragnizace také oznámila, že finský hráč Finsko Joona "natu" Leppänen přechází do inactivity. Ten ale Four Kings pravděpodobně neopouští nadobro. Podle prohlášení Bena Woodwarda, který působí jako CEO 4Kings Ltd., hodlá natu i nadále nastupovat v soutěžích, jak jen to bude možné. Příchod dvou nových hráčů, Belgie Quarka a Švédsko Strikea, by měl týmu konečně přinést potřebnou stabilitu v sestavě, která jim umožní více se soustředit na NGL One Season2.

Sestava Four Kings:
Velká Británie AdY
Velká Británie aKuJii
Švédsko Red
Belgie Quark
Švédsko Striker
Finsko natu (inactive)

Zdroj: http://www.meetyourmakers.com