Přejít k hlavnímu obsahu

Xiotic s novou Counter-Strike sekcí

23. 2. 2007 | 21:28 Counter Strike 1.6
Dnes již dobře známou organizaci Xiotic proslavil především Counter Strike tým CORECELL, který se postupem času dokázal propracovat mezi ty nejlepší týmy na česko-slovenské herní scéně. Po řadě vynikajících úspěchů však tento squad přešel pod křídla United-Games.cz a tak tým Xiotic na nějakou dobu o Counter Strike sekci přišel.Nyní se ale tomuto týmu konečně podařilo získat nový CS squad, který je složen jak z mladých a talentovaných hráčů, tak i z těch zkušených, kteří za sebou mají působení například v takových týmech jako inteRaction nebo Cyber Machines. Sonny: Jaké máte momentálně cíle a plány, kterých lig se chystáte zúčastnit, nebo ve kterých momentálně hrajete ? inf: Takže, rádi bysme se co nejdříve prosadili a dali o sobě na česko-slovenské scéně pořádně vědět, dostat se do jejího popředí. Asi jako každý lepší tým toužíme po účasti na Invexu. Momentálně v žádné lize nehrajeme, ale od března se hodláme účastnit většiny cz/sk online lig, ve kterých bychom se rádi umisťovali na předních místech. Na březnovém MH se bohužel ještě neobjevíme.
Výchozí obrázek

XioticDnes již dobře známou organizaci Česko Xiotic proslavil především Counter Strike tým  CORECELL, který se postupem času dokázal propracovat mezi ty nejlepší týmy na česko-slovenské herní scéně. Po řadě vynikajících úspěchů však tento squad přešel pod křídla United-Games.cz a tak tým Xiotic na nějakou dobu o Counter Strike sekci přišel.

Nyní se ale tomuto týmu konečně podařilo získat nový CS squad, který je složen jak z mladých a talentovaných hráčů, tak i z těch zkušených, kteří za sebou mají působení například v takových týmech jako Česko inteRaction nebo Česko Cyber Machines.

Sonny: Jaké máte momentálně cíle a plány, kterých lig se chystáte zúčastnit, nebo ve kterých momentálně hrajete ?
inf: Takže, rádi bysme se co nejdříve prosadili a dali o sobě na česko-slovenské scéně pořádně vědět, dostat se do jejího popředí. Asi jako každý lepší tým toužíme po účasti na Invexu. Momentálně v žádné lize nehrajeme, ale od března se hodláme účastnit většiny cz/sk online lig, ve kterých bychom se rádi umisťovali na předních místech. Na březnovém MH se bohužel ještě neobjevíme.

Sonny: Jak bys popsal tým?
inf: No, vidím ho jednoznačně pozitivně. Doufám a věřím, že nejsme další z mnoha měsíčních klanů, kterých tu mnoho bylo a ještě více bude. Taktéž u nás nenaleznete žádné jimy streety a kuřečáky, kterých na české scéně neustále přibývá, což mě docela děsí ;D. Většinu squadu tvoří dospělí, bezproblémoví hráči. Kdybych měl jednotlivé hráče charakterizovat:
křen: vynikající aimer, občas i něco chytrýho vymyslí - náš taktic leader
sadomen: s awp málokdy mine, zkušenosti a brain
klac3k:
úžasný aim, zkušenosti
Lupin: obrovsky zkušený hráč
inf: aimově strašnej robot, brainově trochu horší (by křen)

Sestava týmu Xiotic:

Česko Ondřej "křen" Hlava
Česko David "sadomen" Housar
Česko Filip "inf" Novák
Česko Jan "klac3k" Netušil
Česko Lukáš "Lupin" Toušek

Hodně štěstí !

Zdroje: www.xiotic.com | #xiotic @ quakenet