Přejít k hlavnímu obsahu

snatchie se stává pátým hráčem Virtus.pro

5. 8. 2018 | 13:37 Counter-Strike 2
Polský tým Virtus.pro oznamuje po odchodu Snaxe svého pátého hráče. Tím se stává vycházející polská hvězda a jedna z opor týmu AGO, snatchie.Polský tým Virtus.pro letos zažívá nejhorší výsledky ve své historii a i když se v posledních měsících pomalu zvedá, ani to nezastavilo hvězdu tohoto týmu, Snaxe, aby přijal nabídku od mousesports a z polského týmu odešel.
Výchozí obrázek

Polský tým Virtus.pro oznamuje po odchodu Snaxe svého pátého hráče. Tím se stává vycházející polská hvězda a jedna z opor týmu AGO, snatchie.

Polský tým Virtus.pro letos zažívá nejhorší výsledky ve své historii a i když se v posledních měsících pomalu zvedá, ani to nezastavilo hvězdu tohoto týmu, Snaxe, aby přijal nabídku od mousesports a z polského týmu odešel.

Jako náhradu si Virtus.pro vyhlédli hvězdu týmu AGO, Michala "snatchie" Rudzkiho. Ten patří mezi největší talenty polské scény a patřil mezi základní stavební kameny úspěchu týmu AGO, což dokazuje také ratingem 1.16 na letošních LAN akcích. Jako záloha však v týmu zůstává také Piotr "morelz" Taterka, který byl ve Virtus.pro stand-inem v posledních týdnech.

Stejně jako ostatní hráči v týmu, i snatchie bude mít s ruskou organizací smlouvu až do roku 2020, díky čemuž si přijde také na slušný plat. 

„Jsem šťastný, že se mohu přidat k týmu jako je Virtus.pro. Je to kompletně nová část mé kariéry a jsem na ni připraven víc než kdy dříve. Jsem si jistý, že si na sebe rychle zvykneme a tituly na sebe nenechají dlouho čekat. Chci také poděkovat AGO Gaming. Přeji klukům hodně stěstí, ale je čas se posunout.„

Virtus.pro se představí na konci srpna na ZOTAC Masters v Hong Kongu, hned poté začnou pouť na londýnském Majoru. Na obou turnajích se objeví v této sestavě:

{#Polsko} Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski
{#Polsko} Filip "NEO" Kubski
{#Polsko} Paweł "byali" Bieliński
{#Polsko} Michał "MICHU" Müller
{#Polsko} Michał "snatchie" Rudzki

{#Polsko} Jakub "kuben" Gurczynski (coach)

{#Polsko} Piotr "morelz" Taterka (backup)

Zdroj: Virtus.pro
Štítky: Virtus.pro
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.