Přejít k hlavnímu obsahu

CoD4: SnoopY opět mění!

11. 9. 2009 | 00:18 CoD4: SnoopY opět mění!
Obrázek: SnoopYJe to tady opět tady. Domácí organizace SnoopY opět hlásí změny ve své sestavě Call of Duty 4 týmu, jenž za dobu své existence prožilo několik zásadních změn. Kdo odchází, případně přichází tentokráte?
Výchozí obrázek
POPISEK OBRAZKU
Obrázek: SnoopY

Je to tady opět tady. Domácí organizace SnoopY opět hlásí změny ve své sestavě Call of Duty 4 týmu, jenž za dobu své existence prožilo několik zásadních změn. Kdo odchází, případně přichází tentokráte?

Call of Duty 4 sestava SnoopY je známá hlavně díky svým změnám, jejíž příčínou je podle velké části komunity kapitán sekce Jakub "skywalker" Dvořák. Tato teorie ja však dosti spekulativní a PLAYzone.cz není žádným bulvárním portálem, proto se věnujme hlavní informaci.

Formaci je nucen opustit hráč přezdívaný holli z důvodů, jenž nebyly prozrazeny. Tohoto hráče nahrazuje matador české scény Miloslav Chadim, znám pod přezdívkou JACKAL. Ovšem jak se píše v oficiální zprávě webu SnoopY:

„Pokud to klukům nepůjde ani v této sestavě, zkusí to zase jinak, je to jen a jen na nich, jak se k celé věci postaví. V MW jako takovém již nemusí zářit nejjasněji, ale pokud chtějí v MW2 nasadit laťku musí hrát hlavně jako tým. Doufám, že se to partě okolo Kuby Dvořáka podaří a když ne jí, tak nějaké jiné, hlavní je, že se máme rádi. Článek možná působí nasraným, promiňte ten výraz, dojmem, ale je to“

Uvidíme tedy, zda-li pozměnená sestava SnoopY dokáže splnit svůj dosavadní cíl a to prorazit hlavně v Modern Warfare 2. Přejme jim to, ambiciózních sekcí není nikdy málo!

Pozměněná sestava SnoopY

{#Česká Republika} Jakub "skywalker" Dvořák
{#Česká Republika} Miloslav "Jackal" Chadim
{#Česká Republika} Michal "beaster" Stránský
{#Česká Republika} Tomáš "bahn1k" Kapras
{#Česká Republika} Ladislav "park89" Zimovjan