Přejít k hlavnímu obsahu

WCG2009: LanFinále

11. 10. 2009 | 09:56 Counter Strike 1.6
I když prozatím známe pouze 7 finalistů Lanfinále ve Velkém Špalíčku, již nyní si povíme, některá fakta, na která zatím neznáte odpověď.V posledních několika týdnech se odehrála online kvalifikace z níž postoupí na závěrečné lan finále 8 counter strike 1,6 týmů. 17.října je datum, kdy se v brněnské herně ozvou první výstřely. Pojďme se podívat na postupující osmičku týmů. Rád bych upozornil, že na lan finále je povolena jedna změna oproti původní sestavě. V případě jakýchkoliv dotazů mě kontaktujte.
Výchozí obrázek

I když prozatím známe pouze 7 finalistů Lanfinále ve Velkém Špalíčku, již nyní si povíme, některá fakta, na která zatím neznáte odpověď.

V posledních několika týdnech se odehrála online kvalifikace z níž postoupí na závěrečné lan finále 8 counter strike 1,6 týmů. 17.října je datum, kdy se v brněnské herně ozvou první výstřely. Pojďme se podívat na postupující osmičku týmů. Rád bych upozornil, že na lan finále je povolena jedna změna oproti původní sestavě. V případě jakýchkoliv dotazů mě kontaktujte.

Postupující týmy na LanFinále:

{#Česká Republika} eSuba.sapphire ( jckl gns jri oskar stan )
{#Česká Republika} fofos.sk gaming ( freez,small,fantomas,gcko,monty )
{#Slovenská Republika} inteRaction ( BoTk4 Maga 4zur1t j0sse enorm )
{#Česká Republika} SNOOPYGAME ( cRL, LaN, LogeN, berry, Petr D.)
{#Slovenská Republika} mIcRo (whisky , uno , will , jergus, giotive)
{#Česká Republika} Jehličnany ( GEDDEON, Rejma, gog, tukan, royik )
{#Česká Republika} SkyRiders ( efron, john,  madcat, selby, ufo )
{#Česká Republika} nEophyte.Intel (petras, zEro, pepik, zigurat, arsas )

Ceny v turnaji:

  • 1. místo - 5 x monitor Samsung, 5 x voucher na 10 hodin volného hraní v PGCC, poháry a diplomy
  • 2. místo - 5 x procesor Intel, 5 x voucher na 10 hodin volného hraní v PGCC, poháry a diplomy
  • 3. místo - 5 x OS Windows 7, 5 x voucher na 10 hodin volného hraní v PGCC, poháry a diplomy

Systém Lan turnaje:

Připravovat počítače budu s obsluhou herny pravděpodobně již od pátečního večera. Nástup před hernou bude v 09:00 ráno, kdy pomalu začneme postupně vpouštět týmy k počítačům tak, ať nevzniká zbytečný chaos.

Přímo v herně s pomocí a před zraky CL klanů nalosujeme dvě skupiny po čtyřech týmech. Ze skupin postoupí plný počet týmů, čili všech 8 a podle umístění budou rozděleny do pavouka.

Pavouk bude FDE, to znamená, že bude jak WB tak LB. Následné grandfinále BO3. Mapy ve skupinách budeme škrtat, v play-off budou předem nalosovány.

Servery a HLTV

Servery budou předem připraveny obsluhou Velkého Špalíčku, jak HLDS tak VNT lan server. HLTV pro veřejnost budou k dispozici od samého počátku a také nachystány předem.

Komplexně se pokusíme co nejvíce věcí připravit co nejlépe to bude možné a hlavně dopředu. Doufám, že se vám samotná akce bude líbit a odnesete si z ní skvělé zážitky, zkušenosti a třeba i nějaké ceny.

Prosíme, aby všichni postujující potvrdili svou účast. V případě nezájmu kontaktujeme náhradníky.

Účast potvrzuje na mail svanvo@gmail.com