Přejít k hlavnímu obsahu

CS 1.6 CB : změny v pravidlech

1. 11. 2009 | 01:33 Counter Strike 1.6
Nové, ostré soutěže nás donutily k zásadní změně v pravidlech u Counter Strike 1.6 soutěží.Před pár měsíci jsme zavedli do soutěží anti-cheat X-ray. Při jeho zavedění byl ještě stále aktualizován a udržován tak, jak bylo třeba. V posledních týdnech tomu už tak není, proto krok, který jsme se rozhodli učinit má svou logiku.O startu nových soutěží, pro které jsou připraveny věcné ceny jste se mohli dočíst - Ostrý start clanbase je tu.
Výchozí obrázek

Nové, ostré soutěže nás donutily k zásadní změně v pravidlech u Counter Strike 1.6 soutěží.

Před pár měsíci jsme zavedli do soutěží anti-cheat X-ray. Při jeho zavedění byl ještě stále aktualizován a udržován tak, jak bylo třeba. V posledních týdnech tomu už tak není, proto krok, který jsme se rozhodli učinit má svou logiku.

O startu nových soutěží, pro které jsou připraveny věcné ceny jste se mohli dočíst - Ostrý start clanbase je tu.

Dnešním dnem se tedy X-ray anticheat ruší ve všech  Counter Strike 1.6 soutěžích.

Samozřejmě stále ve všech clanbase platí nahrávání dem od začátku zápasu. Náš cheathunter tým je plně připraven prohlížet dema, tak jak jste byli zvyklí.

Podívejte se na komplexní přehled veškerých soutěží na našem webu.

Musíte uznat, že Xray přinesl více škody, než užitku a že jeho spolehlivost u všech uživatelů byla v poslední době mizerná. Doufám, že tato novinka nevyvolá zbytečný flejm a všichni chápete proč jsme se tak rozhodli. Rozhodně to není krok k podpoře cheaterů, nebo nějakého zjednodušení pro ně. Kdo cheatovat chce, cheatovat bude a společně na něj přijdeme. Je to i na vás, zda si dáte tu práci a vypíšete časy.

Do nových soutěží přejeme hodně štěstí a pevné nervy.