Přejít k hlavnímu obsahu

Wild for Sports mění sestavu

23. 11. 2009 | 19:04 Wild for Sports mění sestavu
Grafika: Logo týmu w4spNěmecký multiclan Wild for Sport mění sestavu. Hráče steinera a leeleeho nahrazují fAntA, p0ncur a Dav3.
Výchozí obrázek
w4sp.jpg
Grafika: Logo týmu w4sp

Německý multiclan Wild for Sport mění sestavu. Hráče steinera a leeleeho nahrazují fAntA, p0ncur a Dav3.

Posledních pár měsíců prožívali hráči z w4sp krizi. Po ztrátě klíčových hráčů, kteřími byli steiner a leelee následovala w4sp těžká doba prolínající se s všemi prohranými zápasy a ztrátou naděje do budoucna.

Naštěstí se hráči nevzdali a přece jenom našli řešení, které spočívá v přibrání hned tří hráčů a to konkrétně německého hráče fAntA, bývalého hráče LeiSuRe, který zaujme pozici snipera. Volné místo puškaře zaujme polský hráč p0ncur, který dříve hrál za ProXy!. I když už měli finální lineup, nakonec se rozhodli i pro všezbraného náhradníka, kterým je český hráč Dav3, který dříve působil v neutronics.

K této změně se vyjádřil clanleader Graham "vZ" Wynn:

Hledání nových hráčů začalo kvůli tomu, abychom team dostali zase tam, kde byl a toho jsme mohli dosáhnout jen přibráním hráčů. Největším problémem pro nás byl sniper, ale nakonec jsme se po několika hrách rozhodli pro fAntA, protože jsme viděli, že má potenciál stát se vhodným sniperem pro náš team. Poté jsme potřebovali poslední light. Do této pozice nám krásně zapadl p0ncur, který je s námi už delší dobu. Teď jsme už byli kompletní, tedy, alespoň jsme si to mysleli, ale po několika týdnech, co jsem spamoval Dav3, se konečně rozhodl, že se k nám přidá jako všezbraný náhradník.

Sestava teamu w4sp vypadá následovně:

{#Německo} Phillip "songoku" Vidojevic
{#Německo} Lars "Gaso" Gehrmann
{#Polsko} Mateusz "p0ncur" Czajka
{#Švédsko} Deividas "WeeMan" Milasius

{#Velká británie} Graham "vZ" Wynn
{#Rakousko} Michael "V!ctim" Schwab
{#Ruská federace} Walter "3aeZ" Hofmann

{#Německo} Michael "fAntA" Lottermoser

{#Česká Republika} David "Dav3" Zábranský