Přejít k hlavnímu obsahu

Podpořte CS:Source na ESWC

28. 11. 2009 | 00:07 Counter Strike: Source
Jak jste si možná všimli, ESWC ohlásilo svůj návrat a tento ročník se bude konat v Disneylandu v Paříži od 30. června do 4. července. ESWC bylo vždy místem, kde se střetávali ti nejlepší hráči a také pravděpodobně nejprestižnější akcí v historii elektronických sportů.Podle tiskového prohlášení, které bylo vydáno na serveru http://www.eswc.com známe místo a datum konání, ale také seznam prvních her, které dostanou v tomto ročníku šanci.
Výchozí obrázek

Jak jste si možná všimli, ESWC ohlásilo svůj návrat a tento ročník se bude konat v Disneylandu v Paříži od 30. června do 4. července. ESWC bylo vždy místem, kde se střetávali ti nejlepší hráči a také pravděpodobně nejprestižnější akcí v historii elektronických sportů.

Podle tiskového prohlášení, které bylo vydáno na serveru http://www.eswc.com známe místo a datum konání, ale také seznam prvních her, které dostanou v tomto ročníku šanci.

ESWC Logo

Jsme velmi zklamáni, že Counter-Strike: Source prozatím není uveden v tomto seznamu. Proto svoláváme všechny hráče, aby dokázali organizátorům, že Counter-Strike :Source si zaslouží své místo na ESWC. Pokud myšlenku účasti CSS hráčů v Pařízí podporujete, prosíme podepište následující petici.

http://www.vakarm.net/ESWC

Za touto peticí stojí několik významných osob v pozadí francouzského i evropského progamingu a také vedení portálů efever.de, vakarm.net, cadred.org či playzone.cz. Děkujeme za spolupráci.