Přejít k hlavnímu obsahu

Do Maďarska za 200 Kč

10. 12. 2009 | 00:46 Všechny hry
NecroRaisers a ReadyTrans Vám přináší jedinečnou možnost, jak se dostat na Infinity LAN, která proběhne již tento víkend v maďarském městečku Vác. Jelikož je situace hektická a v autobuse, který vyráží v pátek ráno z Hlavního Nádraží je stále nějaké to volné místo, rozhodli jsme se zaplnit volná místa Vámi - lidmi ze scény. Pokud tedy nevíte, co s blížícím se víkendem, neváhejte a pište!K vaší účasti na zájezdu stačí jediná věc, napsat email na adresu soutez@necroraisers.com a odpovědět na jednu jedinou otázku.
Výchozí obrázek

NecroRaisers a ReadyTrans Vám přináší jedinečnou možnost, jak se dostat na Infinity LAN, která proběhne již tento víkend v maďarském městečku Vác. Jelikož je situace hektická a v autobuse, který vyráží v pátek ráno z Hlavního Nádraží je stále nějaké to volné místo, rozhodli jsme se zaplnit volná místa Vámi - lidmi ze scény. Pokud tedy nevíte, co s blížícím se víkendem, neváhejte a pište!

K vaší účasti na zájezdu stačí jediná věc, napsat email na adresu soutez@necroraisers.com a odpovědět na jednu jedinou otázku.

Email označte titulkem Maďarský Expres a v textu emailu napište následující informace:

1. Jméno spolumajitele společnosti ReadyTrans ( Michal K..... )
2. Odkaz na Váš účet na webu NecroRaisers
3. Jméno a Příjmení
4. Mobilní telefon
5. Váš Email

Právě díky nabídce NecroRaisers a společnosti ReadyTrans Vás cesta vyjde na 200 Kč, které jsou určeny na administrativní náklady. Chápeme, že se před Vánocemi hodí každá koruna a scéna je v současné době blízko bodu mrazu. Právě proto jsme se rozhodli pro tento "sebevražedný" krok a umožnit Vám trochu té zábavy na Infinity LAN.

NecroRaisers jde v současné době hlavně o podporu redaktorů a herních teamů, kteří se angažují ve scéně. Zájemci z řad redakcí a hráčů tak dostanou přednost. Jedná se o prostý fakt, že právě tito lidé pro komunitu dělají nejvíce a je potřeba aby nabrali další zkušenosti v mezinárodním prostředí a tím nadále zvyšovali kvalitu své práce a kvalifikaci.

Cestujícím na palubě našeho expresu bude standardně k dispozici časopis SCORE a nějaké to osvěžení od společnosti Big Shock! Autobus je vybaven DVD přehrávačem, takže pokud máte nějaké to movie, můžete vzít DVDčka.

Výletníci budou opouštět Prahu v pátek ve 3:30 ráno a Brno budou míjet kolem 7:00. Po přesunu do Maďarska se zastavíme v lázních Györ, kde se trochu probereme po naší cestě a následně budeme pokračovat do městečka Vác. NEZAPOMEŇTE PLAVKY!

Kompletní sestava občanského sdružení NecroRaisers bude ubytováná v penzionu, který se nachází nedaleko místa samotné LAN. Kromě našeho Counter-Strike teamu, Managementu a Redakce budou tyto prostory využívat i redaktoři serverů PlayZone a HitPoint. Pokud máte zájem o rezervaci ubytování, připište svůj požadavek do emailu.

Výprava NecroRaisers bude navigována na místo akce naviphonem M20 a k dispozici bude mít i další hardware od společnosti ASUS.

V uvedené ceně 200,- Kč jsou zahrnuty pouze náklady na dopravu, ostatní náklady jsou zhruba 200 Kč za lázně a vstup na LAN. Veškeré tyto náklady si musíte uhradit ze svého. V Maďarsku se platí forinty, které doporučuji směnit. Kurz je praktický.

Jak NecroRaisers, tak ReadyTrans to s podporou komunity myslí opravdu vážně a doufáme, že tento krok minimálně oceníte a že právě tato novinka Vám dá na chvíli zapomenout na to, že je snad komunita v tragickém chaosu, který začneme prostřednictvím GET řešit po našem návratu z Maďarska. Připomínám na tomto místě, že samotná práce manažerů elitních teamů nebude stačit a aktivita bude muset být patrná i na Vaší straně. Doufám, že to společně zvládneme.