Přejít k hlavnímu obsahu

Tresty za porušení pravidel #4

13. 12. 2009 | 15:43 Counter Strike: Source
Po pátečním turnaji jsme opět zkontrolovali pravidla, která musejí být dodržena pro zachování fair-play. Všichni hráči měli povinnost nahrávat in-eyes demo a mít spuštěný X-Ray anticheat. Bohužel, několik z nich opět tuto základní povinnost nesplnilo.
Výchozí obrázek

Po pátečním turnaji jsme opět zkontrolovali pravidla, která musejí být dodržena pro zachování fair-play. Všichni hráči měli povinnost nahrávat in-eyes demo a mít spuštěný X-Ray anticheat. Bohužel, několik z nich opět tuto základní povinnost nesplnilo.

13. prosince 2009

V turnaji #51 nastoupil tým Juliovci se zabanovaným hráčem. Jiří "ers" Řádek nastoupil pod účtem jiného hráče a byl po protestu soupeřů odhalen pomocí kontroly IP adres. Jak bylo oznámeno dříve, členové tohoto týmu jsou potrestáni ročním zákazem startu na jakékoliv soutěži (online / offline) pořádané nebo spolupořádané portálem PLAYzone.cz. Jedná se zejména o WGT, ligu a další dosud neoznámené projekty. Stálo to za to?


Níže uvedení hráči nesplnili své povinnosti a proto budou potrestáni přesně podle nového pravidla, které stanovuje týdenní trest za první prohřešek, měsíční trest za druhý prohřešek a třetí chyba se bude trestat ročním banem na portál PLAYzone.cz. Ban může být odstraněn po zjištění nových podrobností (hráč mohl být pouze šestý člen). V tomto případě kontaktujte jednoho z CS:Source adminů (MajklGO & .faker) s žádostí o unban.

CS:Source na ESWC

Hráči, kteří nepoužili X-RAY anti-cheat

Nesprávně vyplněné XAC ID

Alkoholl http://www.playzone.cz/uzivatel/alkoholl
Gutalax http://www.playzone.cz/uzivatel/gutalax

Blokace na týden

NaSa_ http://www.playzone.cz/uzivatel/nasa-forever
DupLex_ http://www.playzone.cz/uzivatel/remixik
SobotA http://www.playzone.cz/uzivatel/faaky
hyperuberGuardiaN http://www.playzone.cz/uzivatel/hyperuberguardian
cl0se http://www.playzone.cz/uzivatel/cl0se
Kenn http://www.playzone.cz/uzivatel/emka

Blokace na měsíc

Hecisek http://www.playzone.cz/uzivatel/hecisek // odstraněno
yKKKizDaBest http://www.playzone.cz/uzivatel/dicknoit

U několika jmenovaných se jedná o první prohřešek, jejich blokace bude tedy trvat týden. Poslední dva dostávají druhé varování a tedy měsíční blokaci. V seznamu nejsou hráči, kteří předem oznámili, že jim XAC nejde spustit.

Dále bychom chtěli upozornit na nové pravidlo, které bude aplikováno ve všech soutěžích na PLAYzone.cz. Počínaje dneškem - pokud bude v jakémkoliv týmu odhalen na PZ zabanovaný cheater, permanentní ban dostane celý tým. Naše scéna je natolik malá, že se všichni mezi sebou znají. Týmy, které tedy nastoupí například s tiem nebo ersem, dostanou dvouroční zákazy. Již včera by to ovlivnilo čtyři hráče.

Chtěli poděkovat všem poctivým hráčům, pro které na PLAYzone.cz organizujeme soutěže a děláme vše proto, aby si v pohodě a klidu zahráli. Zároveň oznamujeme, že PLAYzone bude v následujících týdnech pořádat fantastické turnaje a bude spuštěna i liga a určitě by bylo nepříjemné mít ban :).