Přejít k hlavnímu obsahu

Venom Gaming v novém

14. 12. 2009 | 00:08 Counter Strike 1.6
Český celek Venom Gaming si bere příklad ze svých rivalů a přibírají do svých řad novou českou a polskou sestavu.Po dobře zvládnuté Venom Gaming LAN se organizace okolo Michala "Nervak" Mervarta rozhodl ukořistit do svých řad pětici hráčů, kteří by je na nadcházejících turnajích dokázali řádně reprezentovat. Čeští Venom Gaming se skládají z již bývalích bloody-army a posilou z týmu VirtualWorld. Venom Gaming si od nich slibují, že budou nést vlajku organizace pyšně a oddaně.
Výchozí obrázek

Český celek Venom Gaming si bere příklad ze svých rivalů a přibírají do svých řad novou českou a polskou sestavu.

Po dobře zvládnuté Venom Gaming LAN se organizace okolo Michala "Nervak" Mervarta rozhodl ukořistit do svých řad pětici hráčů, kteří by je na nadcházejících turnajích dokázali řádně reprezentovat. Čeští Venom Gaming se skládají z již bývalích bloody-army a posilou z týmu VirtualWorld. Venom Gaming si od nich slibují, že budou nést vlajku organizace pyšně a oddaně.

Venom Gaming.CZE

{#Česká Republika} Lubor "lubnek" Bajer
{#Česká Republika} Jirka "gsR." Petrák
{#Česká Republika} Lukáš "Slalik*BINKA" Vlček
{#Česká Republika} Tomáš "fex" Cigánek
{#Česká Republika} Michal "duke" Nevím
{#Česká Republika} Martin "Sokol" Havlíček

To od polské sekce se neví, co máme očekávat. Je to snad vtip, nebo si kluci myslí, že podobně jako jejich soupeři z Confis sáhli po dobré, né-li skvělé sestavě? Jako vždy nám odpoví jen čas, ale alespoň pro teď,

Venom Gaming.POLSKA

{#Polsko} Irek "ikeer" Jaworski
{#Polsko} Adrian "Aldi" Hadala
{#Polsko} Dariusz "komaryt" Michna
{#Polsko} Tomasz "uNi" Jeziorski
{#Polsko} Maciek "I.G.I." Oślizlo
{#Polsko} Adam "FanatiC" Marszalek

No a nakonec se k týmu připojuje nový manažer, Martin "hulen" Sklenář, který si chce své zkušenosti rožšířit poté, co opustil IPT.