Přejít k hlavnímu obsahu

Mezihernové turnaje se vrací! CS a CSS turnaje již v lednu

14. 12. 2009 | 15:19 Všechny hry
Unikátní projekt na poli elektronických sportů – Mezihernové turnaje, které byly pořádány v České republice, na Slovensku i v Maďarsku, se vrací pod záštitou portálu PLAYzone.cz.
Výchozí obrázek

Unikátní projekt na poli elektronických sportů – Mezihernové turnaje, které byly pořádány v České republice, na Slovensku i v Maďarsku, se vrací pod záštitou portálu PLAYzone.cz.

Praha, 14. prosince 2009 – Společnost  Playzone s.r.o., provozovatel herního serveru www.playzone.cz, dnes oznámila obnovení tzv. „Mezihernových turnajů“. Víkendové turnaje, které se budou konat v několika počítačových hernách v České republice a na Slovensku, odstartují znovu po téměř dvouleté přestávce.

Koncept turnajů byl pozměněn a výrazně byl snížen také počet zapojených heren. Vše bylo podřízeno mnohem jednodušší organizaci, která je klíčová pro plnohodnotný zážitek všech účastníků. K pořádání turnajů se bude nově využívat turnajový systém serveru PLAYzone.cz, který je již dva měsíce úspěšně testován na online turnajích. V hernách si nejprve zahrají hráči her Counter Strike 1.6 a Counter Strike Source, rozšíření o další hry není vyloučeno.

Partnerské herny projektu jsou PGCC Nový Smíchov v Praze, Battlezone Praha, Cyber Café Babylon v Liberci, PGCC Velký Špalíček v Brně a finišují intenzivní jednání se slovenským partnerem – STORM Games Club v Bratislavě. Všechny herny nabízí maximální herní komfort a ideální podmínky při hraní i těch nejnáročnějších titulů, proto se hráči nemusí obávat jakýchkoliv komplikací známých z dřívějška.

Výše registračního poplatku za jednoho hráče byla pro Českou republiku stanovena na 200 korun, tedy na cenovou úroveň roku 2007. Dotace jednotlivých turnajů se budou odvíjet na počtu účastníků. „Předpokládáme, že při každém turnaji vyplatíme na výhrách více než 7 tisíc korun,“ říká Lukáš Pleskot, jednatel společnosti Playzone s.r.o.

Termíny pro lednové turnaje

  • 23.1. 2010 – Counter-Strike 1.6 Mezihernový turnaj
  • 30.1. 2010 – Counter-Strike: Source Mezihernový turnaj

Více informací o dalších turnajích, registracích a herním systému bude zveřejněno v dalších dnech prostřednictvím pořadatelského serveru PLAYzone.cz

O serveru PLAYzone.cz

Server www.playzone.cz je zaměřen na podporu a rozvoj online her v České republice a na Slovensku. Každý den přináší kompletní zpravodajství z domácí i zahraniční hráčské scény. Pro komunity pořádá krátkodobé i dlouhodobě trvající soutěže. Samotný web nabízí množství komunitních funkcí jako fórum, blogy, soutěže, sázkový systém, uživatelská videa a desítky dalších. V současnosti navštíví PLAYzone.cz měsíčně více než 350 tisíc čtenářů.