Přejít k hlavnímu obsahu

SuperGamer CS 1.6 Xmas TOUR

15. 12. 2009 | 00:59 Counter Strike 1.6
Vzhledem k tomu, že se pomalu, ale jistě blíží období Vánoc, rozhodli jsme si pro vás připravit sérii turnajů, jejíž výherce bude obradován i věcnou cenou.
Výchozí obrázek

Vzhledem k tomu, že se pomalu, ale jistě blíží období Vánoc, rozhodli jsme si pro vás připravit sérii turnajů, jejíž výherce bude obradován i věcnou cenou. Koncept turnajů budou klasické 5v5 Counter strike 1.6 nightcupy, na které jste zvyklí - [SuperGamer Xmas TOUR].

xmas

V jakém období budou turnaje probíhat?

První turnaj, který už poběží s nálepkou [SuperGamer Xmas TOUR] bude odstartovám ve středu 16. prosince. Je jen na vás kolik turnajů odehrajete a kolik bodů do závěrečné tabulky tak získáte. Počet turnajů není pevně dán, můžou být dva denně, může být jeden za dva dny, rozhodně příležitostí budete mít dost. Poslední z turnajů této série bude někdy kolem 28.-29. prosince. Svátky samozřejmě prožijete v klidu.

Jak to bude s týmama a sestavama?

Váš první turnaj je naprosto zásadní a nejdůležitější. V prvním turnaji si musíte zvolit název týmu, který musí být každý turnaj naprosto stejný. S takovýmto názvem budete zapsáni i do bodovací tabulky. Důležitá informace jsou sestavy. Při vašem prvním turnaji, máte možnost zapsat si 7 hráčů, kteří budou ve vašem týmu hrát. Tyto hráče už NIKDY v průběhu tour změnit nemůžete. Pokud si složíte opět nový mix tým, body se počítají od znova a je nepravděpodobné, že něco vyhrajete.

Samozřejmě si v prvním turnaji můžete zapsat pouze 5 hráčů, ale jakékoliv změna v dalších turnajích bude počítána jako další hráč navíc až do výsledné 7-mičky, kterou už nelze překročit. Pokud se ale rozhodnete udělat další změnu v sestavě navíc, je to možné, ale každá tato změna v jednom turnaji vás bude stát 10 mínusových bodů.

Bodování turnajů

Všechny turnaje [SuperGamer Xmas TOUR] budou bodovány. Bodována budé také pouze účast na turnaji. Větší počet bodů samozřejmě dostanou první čtyři klany.

  • účast v turnaji 3 body
  • výhra v prvním kole 5 bodů
  • výhra v druhém, třetím, popřípadě čtvrtém kole 7 bodů
  • druhé místo v turnaji 12 bodů
  • první místo v turnaji 15 bodů

Co si odnese vítězný tým?

Na tým, který v konečném součtu nasbírá nejvíce bodů čeká 5 x Speed Link Media Switch, který do turnaje věnovala společnost Supergamer.cz

Štítky: Turnaj CS 1.6