Přejít k hlavnímu obsahu

Mousesports vítězí v EPS XV

15. 12. 2009 | 18:41 Counter Strike 1.6
Již patnáctou sezonu ESL Pro Series Germany vyhrávají mousesports, čímž si zajišťují čtvrtý titul tohoto druhu v řadě.Na závěrečné lan finále postoupily z online fáze čtyři týmy. Mezi ty patřili Alternate, mousesports, n!faculty a mystical Lambda.Podle očekávání se do velkého finále dostali dva dlouhodobě nejlepší německé celky - mousesports a Alternate. To začínalo mapou de_dust2 a zcela dominantně si na ní počínali právě "myšáci", kteří na nevýhodné CT straně získali úctyhodných 13 bodů. Druhou stranu si pak už mouz pohlídali a vyhráli 16-4.
Výchozí obrázek

Již patnáctou sezonu ESL Pro Series Germany vyhrávají mousesports, čímž si zajišťují čtvrtý titul tohoto druhu v řadě.

Na závěrečné lan finále postoupily z online fáze čtyři týmy. Mezi ty patřili Alternate, mousesports, n!faculty a mystical Lambda.

Podle očekávání se do velkého finále dostali dva dlouhodobě nejlepší německé celky - mousesports a Alternate. To začínalo mapou de_dust2 a zcela dominantně si na ní počínali právě "myšáci", kteří na nevýhodné CT straně získali úctyhodných 13 bodů. Druhou stranu si pak už mouz pohlídali a vyhráli 16-4.

Na mapě de_nuke se pokračovalo už výrazně vyrovnaněji. O tom svědčilo i skóre, po první straně vedli Alternate těsně 8-7. Po výměně stran už byl na serveru opět pouze jeden tým a tím byli mousesports. Těm se povedlo i druhou mapu dotáhnout do vítězného konce výsledkem 16-11 a celkově 2-0 na mapy si připsali titul mistrů Německa.

Konečné pořadí:

1. {#Německo} mousesports - €10,000
2. {#Německo} Team Alternate - €5,000
3. {#Německo} mystical Lambda - €2,750
4. {#Německo} n!faculty - €1,750

Zdroj: hltv.org