Přejít k hlavnímu obsahu

Čínské proměny

21. 12. 2009 | 18:49 Counter Strike 1.6
Hned dvě změny se udály na poli čínského counter striku. Prozatimní jednička, klan TyLoo si pod svá křídla vzal odpadlíky z organizace Wisdom Nerve Victory, zatímco samotný klan přebral čtveřici hráčů z SC.United.I přesto, že ani jeden tým tuto zprávu nepotvrdil, podle zpráv, které kolují v čínské komunitě,
Výchozí obrázek

Hned dvě změny se udály na poli čínského counter striku. Prozatimní jednička, klan TyLoo si pod svá křídla vzal odpadlíky z organizace Wisdom Nerve Victory, zatímco samotný klan přebral čtveřici hráčů z SC.United.

I přesto, že ani jeden tým tuto zprávu nepotvrdil, podle zpráv, které kolují v čínské komunitě,

POPISEK OBRAZKU
Foto: hltv.org

by se od začátku nadcházejícího roku měl klan TyLoo pyšnit hned dvěmi sekcemi. Tím se tak TyLoo dostává do pozice jasné jedničky, neboť v týmu má dva nejlepší klany, které se na čínské scéně pohybují.

To nás tak trochu vrací do roku 2006, kdy organizace wNv měla také dva týmy. Tuto dobu si jako jediný pamatuje Zhengwei "alex" Bian, nýnější reprezentant TyLoo, když ve výše zmíněném roce vyhráli mnoho turnajů.

Sestava TyLoo.cn

{#Čína} Jiang "Virgo" Qian
{#Čína} Bin "Savage" Liu
{#Čína} Yi "Zy" Zhou
{#Čína} Biaohong "rita" Huang
{#Čína} Yunlong "BB" Wang

Sestava TyLoo.gm

{#Čína} Zhengwei "alex" Bian
{#Čína} Chao "GoodRifle" Xue
{#Čína} BingYuan "tb" Li
{#Čína} Xi "wx" Wang
{#Čína} XueFeng "xf" Lai

To tým Wisdom Nerve Victory si padl do noty s hráči z konkurenčních SC.United, kteří přijali nabídku a měli by tak od nového roku nosit tag wNv. Ovšem hráči se budou muset obejít bez Kefei-e "Jungle" Yang-a, takže si hráči budou muset najít nového pátého hráče.

Sestava wNv.cn

{#Čína} Yangbo "P1rate" Dai
{#Čína} Shuangbo "Kuber" Dai
{#Čína} YuanJun "7hreecat" Fang
{#Čína} Wei "forever" Yu