Přejít k hlavnímu obsahu

Konec jedné ruské éry, LeX končí

22. 12. 2009 | 02:20 Counter Strike 1.6
Jedna z ikon ruského counter striku, bývalý kapitán "zlaté ruské generace", týmu Virtus.pro Alexey "LeX" Kolesnikov se rozhodl skončit s profesionálním hraním.O odchodu ruského veterána do výslužby se hovořilo už delší dobu, neboť v poslední době se projevily jeho problémy se srdcem, kterými hráč už delší dobu trpí. Nejzávažněji tento problém hráče postihl v Dubaii na akci Global Challenge, kde musel být hráč dokonce převezen do nemocnice.
Výchozí obrázek

Jedna z ikon ruského counter striku, bývalý kapitán "zlaté ruské generace", týmu Virtus.pro Alexey "LeX" Kolesnikov se rozhodl skončit s profesionálním hraním.

O odchodu ruského veterána do výslužby se hovořilo už delší dobu, neboť v poslední době se projevily jeho problémy se srdcem, kterými hráč už delší dobu trpí. Nejzávažněji tento problém hráče postihl v Dubaii na akci Global Challenge, kde musel být hráč dokonce převezen do nemocnice.

Poté co odešel v listopadu z Virtus.pro, zaskočil jako výpomoc u tp.uSports na Arbalet Cupu, který byl jeho posledním turnajem v kariéře.

Není tajemstvím, že poslední měsíce byly těžké, navíc skloubit problémy s všechny těmi turnaji a hodinami strávených okolo e-sportu.
Naše ambice, touhy a cíle spolu s velikou dávkou důvěry a tvrdé práce byla hnacím motorem, který nám pomohl dosáhnout nejvyšších met a i díky tomu jsme dokázali vyřešit všechny problémy na oné cestě - vyjma zdraví.
Nemohu nadále pokračovat, potřebuju si odpočinout a nabrat znovu sil.

I přesto LeX neodchází úplně a bude vždy po ruce adminům z Arbalet Cupu. Avšak musíme uznat, že světová scéna přišla o jednoho z nejlepších hráčů, jaký kdy po virtuálních polích běhal.

foto : hltv.org