Přejít k hlavnímu obsahu

První kolo playoff STC z pohledu českých týmů

V pondělí 21. prosince se uskutečnil hrácí den 1. kola playoff nejprestižnějšího turnaje týmů současnosti Stadium Team Championship 6. Mezi týmy nechyběli ani čeští zástupci, a tak se pojďme kouknout na jejich výkony.
Výchozí obrázek

V pondělí 21. prosince se uskutečnil hrácí den 1. kola playoff nejprestižnějšího turnaje týmů současnosti Stadium Team Championship 6. Mezi týmy nechyběli ani čeští zástupci, a tak se pojďme kouknout na jejich výkony.

eSuba 3:0 NRC
Díky umístění na první pozici ve skupině měla eSuba v prvním kole playoff (relativně) lehčího soupeře. Ruský tým NRC není prakticky vůbec známý, tudíž bylo pouze otázkou, jestli čeští hráči soupeře podcení nebo ne. I přes absenci coXe eSubáci NRC porazili a můžou se v dalším kole „těšit“ na jeden z nejtalentovanějších týmů na světě eMpathy, za který jezdí například český ex-eSuba hráč ToMaso.

snp 2:0 dimension
Na snp, kteří jezdí pod barvami multiklanu SnoopY, čekal německo-švýcarský tým dimension. Čeští hráči se z problémů, které měli v zápase proti eSubě poučili a trénovali, jak jen to šlo. Dimension na tom byli naopak, což se ukázalo být zásadním důvodem jejich neúspěchu. snp vyhráli na obou mapách s poměrně velkým přehledem a v příštím kole je čeká český tým wX group, o kterém toho je více napsáno níže. 

wX 2:1 Oxygen

Na wX group, který jezdí pod hlavičkou cRew.sk, čekal francouzský tým Oxygen. Jak je známo, týmy ze země galského kohouta se nikdy nesmí podcenit, jelikož potenciál hráčů této země je obrovský. Ačkoliv mapy nekončily stavem 7:6, byly výkony velmi vyrovnané a to i z důvodu, že jeden hráč wX měl během závodu problémy s internetem. I přes ně se ale povedlo wX zvítězit a v příštím kole se můžeme těšit na české derby wX vs. snp.

MG 0:3 @team
MG před sebou měl téměř neřešitelný úkol. Los jim nadělil velmi nepříjemného soupeře @team, který má velmi dlouho historii s několika úspěchy na mezinárodní scéně. Ačkoliv se snažili hráči Miracle_Group trénovat, v zápase jim soupeř moc šancí neposkytl, a tak MGčka končí před branami druhého kola playoff.

Na oba zápasy českých  týmu v 2. kole PO si můžete vsadit na našem webu!
{#Česká Republika}  eSuba vs eMpathy {#Nizozemsko}
{#Česká Republika} Speed? NoProblem vs wX_group {#Česko + Slovensko}