Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness vítězí v GamePark turnaji

22. 12. 2009 | 17:23 Counter Strike: Source
První Counter-Strike: Source turnaj na serveru GamePark od legendárního WGT v roce 2006 je u konce. První místo s přehledem vybojoval tým eEriness.Parta kolem Pavla „Texmex“ Hoise si s přehledem dokráčela pro vítězství v nepříliš silně obsazeném turnaji. eEriness včera ve večerních hodinách zvládli finálový zápas proti týmu YoungStaz. Po vítězství 16-9 jim zaslouženě náleží i ceny, kde najdeme například originální hry, volné hodiny do herny BattleZone a další.
Výchozí obrázek

První Counter-Strike: Source turnaj na serveru GamePark od legendárního WGT v roce 2006 je u konce. První místo s přehledem vybojoval tým eEriness.

Parta kolem Pavla „Texmex“ Hoise si s přehledem dokráčela pro vítězství v nepříliš silně obsazeném turnaji. eEriness včera ve večerních hodinách zvládli finálový zápas proti týmu YoungStaz. Po vítězství 16-9 jim zaslouženě náleží i ceny, kde najdeme například originální hry, volné hodiny do herny BattleZone a další.

Těsně před branami velkého finále, tedy na třetím místě, skončil celek Vision. Zajímavostí je, že dvě pětiny hráčů týmu jsou na našem portálu zabanováni za cheating.

Konečné pořadí

1.místo {#Česká Republika} eEriness (Texmex, farad, unzo, ninja, war)
2.místo {#Česká Republika} YoungStaz (LooK, Eaon, SiR, Sharp, Smajlo)
3.místo {#Česká Republika} Vision (LousT, cannae, ph1l, TheReFlexx, winn)

Zdroj: GamePark
Štítky: Gamepark