Přejít k hlavnímu obsahu

Ozstrik3r vyhozen z Millenium

23. 12. 2009 | 13:12 Counter Strike 1.6
Steeve "Ozstrik3r" Flavigni byl vyhozen svými spoluhráči z francouzského týmu Millenium. Důvodem jeho odchodu, podle zpráv z týmu, byly nedostačující výkony v zápasech.Millenium se tedy loučí se svým dlouholetým kapitánem a služebně nejstarším členem týmu. Hlavním iniciátorem byl podle Flavigniho Guillaume "Geno" Ntep, který přišel k týmu v lednu tohoto roku, když byl vyhozen z emuLate.Flavigniho vyjádření k vyhazovu:
Výchozí obrázek

Steeve "Ozstrik3r" Flavigni byl vyhozen svými spoluhráči z francouzského týmu Millenium. Důvodem jeho odchodu, podle zpráv z týmu, byly nedostačující výkony v zápasech.

Millenium se tedy loučí se svým dlouholetým kapitánem a služebně nejstarším členem týmu. Hlavním iniciátorem byl podle Flavigniho Guillaume "Geno" Ntep, který přišel k týmu v lednu tohoto roku, když byl vyhozen z emuLate.

Flavigniho vyjádření k vyhazovu:

"Z týmu jsem byl vyhozen kvůli mému skillu (to není nic nového, já to vždy říkal, ale doposud to nikomu nevadilo) a mému vedení, které někteří považují za překážku v pokroku týmu. (Vždy jsem říkal, že máme problémy za CT stranu než za teroristy, ale jak to tak vypadá byl jsem jediný kdo uvažoval.) Už 2 týdny jsem věděl o Genových záměrech, ale zůstal jsem až do konce."

Hned jak se tato zpráva dostala do éteru, začalo se spekulovat kdo nastoupí místo Ozstrik3r-a. První kdo přišel na mysli, byl hráč oXmoze a dlouholetý kamarád Ntep-a Mathieu "R!Go" Bridget, ale Flavigni toto tvrzení popřel. Na to, kdo Ozstrik3r-a nahradí, si tedy budeme muset počkat.

Millenium line-up:

Francie Christophe "SIXER" Xia
Francie Guillaume "Geno" Ntep
Francie Engin "MAJ3R" Kupeli
Francie Mahé "Yoshi" Martin