Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší CS 1.6 fragmovie roku 2009

23. 12. 2009 | 22:28 Counter Strike 1.6
Největší český fragmovie portál illusion pictures vyhlásil anketu o nejlepší fragmovie roku 2009 pro hru CS 1.6. Hlasovat můžete až pro 3 vaše favority z 10 nominovaných movies. V následujících dnech se můžete těšit i na ankety pro CSS, CoD 2 a CoD 4.HLASOVÁNÍ / ANKETA ZDE
Výchozí obrázek

Největší český fragmovie portál illusion pictures vyhlásil anketu o nejlepší fragmovie roku 2009 pro hru CS 1.6. Hlasovat můžete až pro 3 vaše favority z 10 nominovaných movies. V následujících dnech se můžete těšit i na ankety pro CSS, CoD 2 a CoD 4.

HLASOVÁNÍ / ANKETA ZDE

Informace o videích, screenshoty, plusy a mínusy, downloady, stream i v HD kvalitě ZDE

 

Nominovaná videa:

Mousesports 2008

Mousesports 2008 je v roli favorita. Na rozdíl od hlavního směru tvorby, který se zaměřuje na efekty, si tvůrce tohoto videa vybral cestu dokonalosti, kdy v movie je jenom několik efektů, které vypracoval do bezchybnosti.

The pink panther

Toto movie poukázalo na oblast moviemakery ještě moc neprozkoumanou a to jsou fragmovie na filmové téma. Kromě soundtracku The Pink Panther se po světě válí ještě spousty slavných filmových songů, které jsou zpracovatelné ve fragmovie. Nevím zda je to nejlepší cesta, ale  rozhodně jednou za čas takové movie potěší.

Single Gaming 3 – StreL

Jedním slovem mainstreamové fragmovie. Movie bylo velmi očekáváno už jenom pro první dva díly ze Single Gaming trilogie.

Journey Through The Unknown

Jedna z movie, které nemá výjimečnou charakteristiku. Jedná se spíš o kvalitně zpracované movie, které si ale v první 10 rozhodně místo zaslouží.

MY EVE

Nebude asi těžké uhodnout že inspirací pro vznik toho movie bylo veledílo z roku 2006, movie EVE. Stejně jako předloha je i toto movie založeno čistě na timingu.

Lollipops

Srandovní movie, které soustředilo pozornost na výběr fragů pro zasmání. V movie najdete teamkilly, bugy hry, hodně trapné situace a od druhé půlky na vás čeká pár opravdu luxusních haluz killů. Videí tohoto typu není hodně a proto rozhodně zábavná podívaná.

Evush

Originálně neoriginální, aneb co se stane když se smixuje Hush styl a EVE timing. Moviemakerovy opadlo při vymýšlení tohoto movie hned několik problémů jako je hudba, coloring, efekty, neboť všechno to převzal z dvou legendárních movie Hush a EVE. I když se nabízí otázka jestli je to umění nebo jenom práce plagiátora, já jsem toto movie zařadil do hlasování převážně pro samotný nápad o smixování Hushe a EVE movie.

Canvas

Movie vyniká spíše intrem než fragpartem a musím uznat že při sledování zažijete malé zklamání, kdy vás autor nabaží skvělou animátorskou prací v intru a fragpart v uvozovkách takhle odbije.

Shadows of the past

Vítěz illusion pictures soutěže si první místo rozhodně zasloužil a stejně tak si zasloužil i místo v desítce nejlepších movie roku 2009.

Madhouse

Tohle movie uzavírá vybranou desítku a je právem na konci listiny, neboť jsem ho sem zařadil spíše z nutnosti. Přesto ale bych nad movie nechtěl vynášet ortel a je dost možné že si ho někteří z vás oblíbí.

 

HLASOVÁNÍ / ANKETA ZDE

Informace o videích, screenshoty, plusy a mínusy, downloady, stream i v HD kvalitě ZDE

 

 

Autor článku: Choco Tux z illusion pictures