Přejít k hlavnímu obsahu

REPRESENTS zbrojí

24. 12. 2009 | 13:43 Counter Strike 1.6
Česká organizace REPRESENTS Gaming posiluje na poli counter strike 1.6. Novou akvizicí v týmu se stává squad okolo Davida "Kurt" Přibyla.Někdo z Vás jistě už hráče okolo výše zmíněného CL zná, neboť ještě donedávna hájili barvy Illusion Pictures Team. I přes čtyřměsíční působení nebyli hráči spokojeni s organizací týmu a rozhodli se přesunout jinam. Dvacet dní trvalo, než si našli nové působiště.
Výchozí obrázek

Česká organizace REPRESENTS Gaming posiluje na poli counter strike 1.6. Novou akvizicí v týmu se stává squad okolo Davida "Kurt" Přibyla.


Někdo z Vás jistě už hráče okolo výše zmíněného CL zná, neboť ještě donedávna hájili barvy Illusion Pictures Team. I přes čtyřměsíční působení nebyli hráči spokojeni s organizací týmu a rozhodli se přesunout jinam. Dvacet dní trvalo, než si našli nové působiště.

A aby toho nebylo málo, stávající sestavu doplní bývalá hvězda týmu Ghostfox nebo NEBREC Ben "WisN" Houda. Ten zaujme uvolněné místo po Davidovi "aLii" Červeném.

Zhruba po třítýdenní pauze, kterou jsme potřebovali, tak jsme se rozhodli, že zase začneme hrát. Jelikož ipt se pomalu a jistě rozpadá, tak jsme museli začít hledat jiné zázemí, které by nám poskytlo to nejmenší, co je pro nás důležité.To jsme po menší konzultaci našli a věříme, že u represents najdeme stejnou podporu, jakou jsme měli v ipt a naše spolupráce bude dlouhodobá. David "Kurt" Přibyl

REPRESENTS Gaming

{#Česká Republika} David "Kurt" Přibyl
{#Česká Republika} Ben "WisN" Houda
{#Česká Republika} Vladimír "Netvor" Růžička
{#Česká Republika} Roman "Bladee" Pilný
{#Česká Republika} Petr "pyro" Valenta

GL HF hráčům v novém působišti a ode mně Šťastné a Veselé ladies.

Zdroj: REPRESENTS