Přejít k hlavnímu obsahu

mTw na EM s ArcadioN-em

24. 12. 2009 | 15:34 Counter Strike 1.6
Dánská jednička, tým Mortal Team Work, bude nadále pokračovat v úspěšné spolupráci s Timmem "ArcadioN" Henriksenem. Ten opět zaujme místo po Christofferovi "Sunde" Sundemu na Extreme Masters Evropské Kontinentální Finále.Všichni už víte, že Sunde si užívá v Jižní Americe, kde nabírá čerstvých sil do příštího roku. Ovšme jeho dovolená se táhne a nestihne turnaj konaný v půlce ledna. Jeho místo tak prozatím zaujímá Timm "ArcadioN" Henriksen, který už nějakou tu menší zkušenost s mTw má.
Výchozí obrázek

Dánská jednička, tým Mortal Team Work, bude nadále pokračovat v úspěšné spolupráci s Timmem "ArcadioN" Henriksenem. Ten opět zaujme místo po Christofferovi "Sunde" Sundemu na Extreme Masters Evropské Kontinentální Finále.

Všichni už víte, že Sunde si užívá v Jižní Americe, kde nabírá čerstvých sil do příštího roku. Ovšme jeho dovolená se táhne a nestihne turnaj konaný v půlce ledna. Jeho místo tak prozatím zaujímá Timm "ArcadioN" Henriksen, který už nějakou tu menší zkušenost s mTw má.


Foto:hltv.org - ArcadioN

Bývalá hvězda týmu Spirit of Amiga dopomohl stávající čtyřce ke druhému místu na nedávném Arbalet Cup Europe. Mezitím se ale hráči dohodli s vedením, že se poohlednou po šestém hráči, který by s týmem cestoval jako náhradník. Hráči se tak chtějí vyvarovat situacím, která nastala v posledních měsících.

Sestava mTw pro EM-EKF

{#Dánsko} Alexander "ave" Holdt
{#Dánsko} Danny "zonic" SØrensen
{#Dánsko} Martin "trace" Bang
{#Dánsko} Oliver "minet" Minet
{#Dánsko} Timm "ArcadioN" Henriksen

Zdroj: HLTV.org