Přejít k hlavnímu obsahu

Begrip doplňují sestavu

4. 1. 2010 | 21:34 Counter Strike 1.6
Švédský tým Begrip a jejich counter strike sekce, dříve známá jako Coldfrag, doplňují svou sestavu o dva hráče.Nedávno se hráči Begrip dozvěděli o ráně do vlastních řad. Jejich hvězda Samul "Zyppe" Martinsson dal přednost nabídce konkurenčních a lepších H2k Gaming. Tým si navíc jako každý jiný tým vzal menší dovolenou a navíc zasedl k židlím ke zkonzultování letošního roku.Všichni se usnesli na tom, že Jonathan "lidde" Lindgren není tím typem, který by nějak
Výchozí obrázek

Švédský tým Begrip a jejich counter strike sekce, dříve známá jako Coldfrag, doplňují svou sestavu o dva hráče.

Nedávno se hráči Begrip dozvěděli o ráně do vlastních řad. Jejich hvězda Samul "Zyppe" Martinsson dal přednost nabídce konkurenčních a lepších H2k Gaming. Tým si navíc jako každý jiný tým vzal menší dovolenou a navíc zasedl k židlím ke zkonzultování letošního roku.

Všichni se usnesli na tom, že Jonathan "lidde" Lindgren není tím typem, který by nějak

POPISEK OBRAZKU
Foto: hltv.org // BARBARR

pomáhal týmu. Proto se hráči společně s manažerem rozhodli Jonathana propustit ze služeb klanu Begrip.

Opačnou cestou míří Danny "pop" Oldenburg a Daniel "rape" Börzsönyi, přičemž první zmíněný už v minulosti s hráči ex-Coldfrag hrával. Oba jsou ostřílení hráči a patří k té lepší části švédské scény a prošli si týmy jako AndThenSome nebo Hardwire.

Po Arbalet Cupu jsme si s klukama dali menší pauzu, ale po ní jsme si řekli, že je čas na změnu. Společně jsme došli k tomu, že lidde je jiný typ hráče, než kterého by jsme v týmu potřebovali. Zyppe pak navíc dostal onu nabídku od H2k, takže jsme museli hledat hned dva hráče.

Zjistili jsme, že jsou volní pop a rape, kteří by skvěle do týmu zapadli, převážně pak rape, který se typově blíží Zyppemu. Společně se vydáme na IOL, na kterém ale budeme rádi za postup ze skupiny, ale pak máme namířeno do portugalska na LAN turnaj, kam se díky Begrip podíváme.

Sestava Begrip

{#Švédsko} Markus "pronax" Wallsten
{#Švédsko} André "BARBARR" Möller
{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Švédsko} Danny "pop" Oldenburg
{#Švédsko} Daniel "rape" Börzsönyi