Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE Liga - 4. ročník se blíží

17. 8. 2010 | 11:32 Counter Strike 1.6
Jsou to téměř 2 roky, kdy proběhla poslední sezóna oblíbené GIGABYTE ligy. Nový ročník, který proběhne na podzim tohoto roku, přináší krom nového PZ brandu taktéž nový ligový i herní systém.
Výchozí obrázek

Jsou to téměř 2 roky, kdy proběhla poslední sezóna oblíbené GIGABYTE ligy. Nový ročník, který proběhne na podzim tohoto roku, přináší krom nového PZ brandu taktéž nový ligový i herní systém.

GIGABYTE

Po úspěšném spuštění PLAYzone.cz se začalo diskutovat, jestli se vrátí i to co naší scéně už tak dlouho chybí - liga. Před dvěma lety to byli Defeaters, kteří v červnu vyhráli první místo na LAN finále tehdejší GIGABYTE ligy, která byla nástupcem velmi oblíbených AMD lig. Už během příprav na spuštění nového webu se začala domlouvat spolupráce s partnerem, který stál za ligou už od jejího začátku. Přípravy pokračovaly po celý loňský rok až doteď, kdy po znovuoživení oblíbených Mezihernových turnajů a doladění ligového systému můžeme říct, je to tady! Oficiálně se vrací dlouho ztracená GIGABYTE CS 1.6 Liga!

Harmonogram

Kvalifikace do ligy bude rozdělena na dva po sobě jdoucí turnaje. Tyto turnaje proběhnou na začátku září, každý s místem pro 64 týmů. Pomocí těchto turnajů se naplní všechny 4 ligy po 8 týmech. Liga tedy pojme celkem 32 týmů, její základní část bude zahájena na konci téhož měsíce a potrvá až do vánoc. Play-off a následné LAN finále, kde se hráči poperou o ceny v hodnotě $2000, proběhne v prvním měsíci příštího roku. O příležitost zahrát si na finálovém turnaji bude v play-off bojovat 12 celků, dva nejlepší týmy základní části první ligy budou mít zajištěn postup přímo.

Stejně jako je tomu u mezihernových turnajů, bude i liga probíhat skrze rozsáhlou modifikaci již zaběhlého turnajového systému a tak většina operací bude probíhat automaticky, bez nutnosti zásahu administrátora ligy.
GIGABYTE
V těchto dnech probíhají poslední diskuze a úpravy pravidel, máte-li jakékoliv připomínky, nápady a náměty, sdělte nám je do komentářů v diskuzi pod článkem, nebo kontaktujte hlavního administrátora CS 1.6 zde na PLAYzone.cz. Příští týden se můžete těšit již na podrobnější informace o průběhu kvalifikace i herního systému ligy.