Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE Liga - kvalifikace za rohem

24. 8. 2010 | 08:09 Counter Strike 1.6
Poslední ze série informačních článků o nadcházející GIGABYTE CS 1.6 Lize je tady. Pojďme se podívat nejen na systém celé ligy, průběh kvalifikace a pravidla.Pro rychlejší a přehlednější orientaci uživatelů jsme dnes spustili informační stránku pro ligy na PLAYzone.cz (menu: Souteže -> Ligy ). Na této stránce naleznete veškeré informace o lize.
Výchozí obrázek

Poslední ze série informačních článků o nadcházející GIGABYTE CS 1.6 Lize je tady. Pojďme se podívat nejen na systém celé ligy, průběh kvalifikace a pravidla.

GIGABYTE

Pro rychlejší a přehlednější orientaci uživatelů jsme dnes spustili informační stránku pro ligy na PLAYzone.cz (menu: Souteže -> Ligy ). Na této stránce naleznete veškeré informace o lize.

Pravidla ligy mají oproti clanbase soutěžím několik změn. Mezi ty nejpodstatnější patří:

  • hráči musí mít vyplněné své jméno včetně příjmení a mít v profilu aktuální fotografii, jinak se vystavují trestu
  • povinné nahrávání in-eye dem a jejich následné povinné nahrání na stránku zápasu (platí i pro smokescreeny)
  • zákaz povolování hostů
  • zákaz využívání condition-zero modelů
  • zákaz bindu +duck na kolečko myši
Oproti poslední sezóny se dočkal změn i systém postupů a propadů v lize, grafické znázornění si můžete prostudovat v systému ligy.

Spolu s touto stránkou byl vytvořen i první kvalifikační turnaj, ve kterém se dozvíte více o průběhu kvalifikace i jejích pravidlech i systému. Vydání druhého kvalifikačního turnaje bude následovat týden po prvním.
GIGABYTES dotazy a problémy se obracejte na adminy ligy. Přejeme hodně štěstí a příjemnou zábavu.