Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE Liga: kvalifikace pokračuje

17. 9. 2010 | 12:41 Counter Strike 1.6
První kvalifikace do ligy se pomalu blíží ke konci a druhá už od zítřejšího dne čeká na vaše registrace. Podívejme se naposledny na systém obou kvalifikací a chyby, které v nich hráči nejčastěji dělají.Tento týden se první kvalifikace dostala již do druhé fáze, tedy FDE playoff. Z 32 týmů vzejde 12 postupujících, které naplní první a druhou ligu. Týmy, které vyjdou jako vítězové z třetího kola winner bracketu doplní 4 nasazené týmy v první lize. Nejlepších 8 z losers bracketu se dostane do ligy druhé.
Výchozí obrázek

První kvalifikace do ligy se pomalu blíží ke konci a druhá už od zítřejšího dne čeká na vaše registrace. Podívejme se naposledny na systém obou kvalifikací a chyby, které v nich hráči nejčastěji dělají.

Tento týden se první kvalifikace dostala již do druhé fáze, tedy FDE playoff. Z 32 týmů vzejde 12 postupujících, které naplní první a druhou ligu. Týmy, které vyjdou jako vítězové z třetího kola winner bracketu doplní 4 nasazené týmy v první lize. Nejlepších 8 z losers bracketu se dostane do ligy druhé.

Počínaje zítřejší osmou hodinou večerní začne registrace do druhé kvalifikace, kde se bude bojovat o sloty v třetí a čtvrté lize. Druhá kvalifikace se řídí stejnými pravidly jako ta první. Účastnit se mohou i hráči, kteří v první kvalifikaci neuspěli.

Časté chyby hráčů

  • Nedodání dema/smokescreenshotu/statusu do 24 hodin nebo dalšího zápasu (žádosti se podávají ihned po zápase)

  • Nevyplnění fotky a jména v profilu; týmy kvalifikované do ligy budou vyřazeny

  • Nedodržení striktního zákazu hraní s hostem nebo jeho povolování

  • Nepořízení status screenshotu

GIGABYTE

Všem hráčům v kvalifikacích přejí admini ligy hodně štěstí.